Wyświetl pojedynczy post
arbuz
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2010, 18:05
Nawiazujac do wszelkiej masci narzekan o brak transerow trzeba pomyslec logicznie:

1. wisla to slaby klub z jeszcze slabszej ligi
2. wisla nie jest w stanie zaplacic nawet polowy tego co zawodnicy zarabiaja w niemczech, francji, wloszech, hiszpani, anglii, portugalii itd

Wiec w momencie gdzie wisla chce zakontraktowac w miare dobrego grajka jak na nasze warunki to wiadomo ze ( np makinwa) odmowi bo lepiej dla niego grac lub niegrac ale byc w lepszym zespole lepszej lidze za dwa razy wieksze pieniadze.

Postawcie sie w miejscu takiego zawodnika, tez byscie odmowili.
Dlatego zostaje nam testowac ogorkoi lub czekac az trafi sie jakas perelka.

Ale poza tym wszystkim ja wolalbym miec 20 srednich grajkow, o stalej formie i odpowiednich ambicjach,
i to bylo by wystarczajace aby co roku wygrywac nasza ogorkowa lige i nawet zakwalifikowac sie do ligi europejskiej

czy tak wiele pragne ?

Jestem ciekawy odnosnie tego zawodnika z Legi, Manu portugalczyk.

Mam kolege portugalczyka i mowilem mu ze on przychodzi grac do polskiej ligi, sam sie bardzo zdziwil i dodal ze to solidny grajek nigdy niebyl gwiazda ale jest szybki i dobry technicznie.

Na koniec dodal ze w polskiej lidze to pewnie i bedzie gwiazda ale coz taka juz krazy obiegowka o naszej ogorkowej lidze na swiecie nawet w srod obcokrajowcow :(
Ostatnio edytowane przez arbuz : 17.07.2010 o godz. 18:12.
Odpowiedz cytując