Wyświetl pojedynczy post
Tarann
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2010, 14:59
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Rob_Zombie,

Odpuść sobie. Ja już sobie odpuściłem. Są ludzie których nie przekonają fakty Oni wiedzą swoje Nie ważne że Jirsak często był tak słaby że 99% forum klnęła na niego po wielu meczach Wisełki. Pamięć jest krótka Gość błysnął z ogórami, od razu nowy Xavi albo Iniesta Już spiski Skorży albo Kasperczaka widzą... to taka samam bajka jak z Kirmem że mu Małecki grać przeszkadza...
Nawet 5 meczy dobrych nie zagrał pod rząd a już dla niektórych fenomenalna forma....

PS
Tarann to junior... zamęczy każdego kondycyjnie. Musi pobłyszczeć kilka miesięcy na forum a potem mu przejdzie. Mój błąd nie przylukałem kiedy się rejestrował (06.2010) i zacząłem niepotrzebną dyskusje... jak widać jałową.
To jest dopiero dobre

Idąc twoim tokiem myślenia nie musisz odpierać czy wysuwać argumentów bo jesteś Senior Member Trochę to śmieszne, ale chyba bardziej smutne, bo trzeba mieć jednak zachwiane poczucie wartości żeby dowartościowywać się rangą na forum.
Dzięki za zwrócenie uwagi na jałowość dyskusji. Faktycznie człowiek ma poczucie straconego czasu.

Żeby nie było OT napiszę tak: ( oczywiście trzeba wsiąść poprawkę na fakt daty mojej rejestracji )
każda drużyna w Polsce realizując wysoki transfer obiecującego zawodnika Czeskiej młodzieżówki staneła by na ... uchu żeby zapewnić mu warunki do rozwoju i budowala by na nim swoją ofęsywę ( nawet jeśli wcześniej wykazała się nieudolnym rozeznaniem i nie dostrzegła wad charakteru )
Odpowiedz cytując