Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2010, 11:20
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
To nie jest Deyna którego większość Polaków kojarzy tylko Reyman który grał kiedy kamery dopiero powstawały. Jak w ogóle wygląda projekt tego wzoru bo aż jestem ciekaw.

Co to znaczy "tylko Reyman" ?
W chuju mam co kojarzą Polacy, a co nie. I kiedy były kamery. Nie dla nich te wzory.
To jest nasz Reyman, nasza legenda i świętość. I to nie jest Deyna- to jest Henryk Reyman. Dwie różne osoby.
Ja za rysami twarzy Reymana byłem od początku ale czy to jest wykonalne bo szczerze wątpię. Być może i tak ale pewnie musiałoby to pochłonąć sporo pracy i PROFESJONALIZMU. Przede wszystkim musiałby powstać wzorowy projekt osoby, której grafika na wysokim poziomie nie jest obca. Zrobić dokładne wyliczanki z rzędami krzesełek i ilością. Mi to się widzi tak że te rysy twarzy są gdzieś na boku (przed narożnikiem), a nad rysami na piętrze napis Henryk Reyman. Jeśli nici z tego to "Wisła Pany" tylko tą samą czcionką co na C (czyli prosty napis) żeby nie było mieszanki dwóch różnych koncepcji.
Ostatnio edytowane przez element : 17.07.2010 o godz. 11:25.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując