Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2010, 11:10
Tarann napisał(a):Wyświetl post
Zgoda. Nie ma go w 20 meczach. Teraz się zastanów dlaczego? Pokaż mi rundę w której ktoś na niego postawił Na początku był Cantoro, ikona, zakorzeniony w szatni jak mało kto, no chyba że Sobol i tak Tomek kisił się na ławie. Później potrzebne było znalezienie miejsca dla Diaza ( chyba najukochańszego grajka Macieja S.) bo lewa obrona była dla Brożka, a ten wiadomo grać musi teraz Sytuacja jest podobna jest Guła gość który nie grał w piłkę z dwa lata no i trzeba go ogrywać a Sobol ... Sobol to przecież kapitan, nieważne jak gra przecież każdy wie o jego magicznym wpływie na drużynę

I ŻEBY BYŁA JASNOŚĆ nie atakuje i nie próbuję obrazić ani Sobola ani żadnego innego naszego obecnego czy byłego piłkarza Wisły!!!! Po prostu denerwuje mnie że nie patrzymy obiektywnie na to co się dzieje i moim zdaniem marnujemy naprawdę przyzwoitego kolesia.. tylko takiego do którego trzeba podejść odpowiednio, zaufać, tak jak Henio zrobił z Pawłem ( Wyobrażasz sobie żeby ktoś pozwolił Tomkowi zagrać kilka meczy padaki po to żeby obejrzeć trójeczkę w siatce ległej )
Nieobiektywnie to patrzysz TY. Szkoda mi czasu na kopnie się z Tobą.... a Jirsak to kolejny męczennik któremu nikt nie pozwala grać, nawet Kasperczak. Jirsak miał dość meczy i czasu aby wygryźć z 11 Sobola, Diaza, Cantoro itd Jakoś mu nie wyszło.... ale nie wyszło mu nie z powodu że nikt na niego nie stawiał, tylko normalnie jest słaby i nie jest w stanie regularnie grać na dobrym poziomie. 1 mecz dobry 3 słabe...

Będzie Jirsak w lepszej formie niż konkurenci będzie grał w 11! Nikt sobie samobója nie chce strzelić, nawet Skorża czy Kasperczak więc nie kituj kolego.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując