Wyświetl pojedynczy post
Tarann
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2010, 10:50
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Ja też pamiętam mecz z Tottenhamem Jirsaka i co z tego? Łobo miał dla odmiany swoją Lechię

To chodzi o pewną regularność. Jirsak gra w sezonie 5 dobrych meczy, 5 solidnych meczy a w pozostałych 20 go nie ma na boisku! Jakby grał 10 dobrych, 15 solidnych i miał te 5 słabych to mógłbyś takie kity ładować za przeproszeniem.

Gość gra u nas już 3 sezon i w każdym było podobnie - 5 dobrych, 5 solidnych i 20 meczy gdzie go nie było w grze....

Sobol jest już w takim wieku że pewnie po sezonie zakończy karierę więc zostaw go w spokoju, bo jak jest zdrowy to w przeciwieństwie do Jirsaka nogi nie odkłada.
Zgoda. Nie ma go w 20 meczach. Teraz się zastanów dlaczego? Pokaż mi rundę w której ktoś na niego postawił Na początku był Cantoro, ikona, zakorzeniony w szatni jak mało kto, no chyba że Sobol i tak Tomek kisił się na ławie. Później potrzebne było znalezienie miejsca dla Diaza ( chyba najukochańszego grajka Macieja S.) bo lewa obrona była dla Brożka, a ten wiadomo grać musi teraz Sytuacja jest podobna jest Guła gość który nie grał w piłkę z dwa lata no i trzeba go ogrywać a Sobol ... Sobol to przecież kapitan, nieważne jak gra przecież każdy wie o jego magicznym wpływie na drużynę

I ŻEBY BYŁA JASNOŚĆ nie atakuje i nie próbuję obrazić ani Sobola ani żadnego innego naszego obecnego czy byłego piłkarza Wisły!!!! Po prostu denerwuje mnie że nie patrzymy obiektywnie na to co się dzieje i moim zdaniem marnujemy naprawdę przyzwoitego kolesia.. tylko takiego do którego trzeba podejść odpowiednio, zaufać, tak jak Henio zrobił z Pawłem ( Wyobrażasz sobie żeby ktoś pozwolił Tomkowi zagrać kilka meczy padaki po to żeby obejrzeć trójeczkę w siatce ległej )
Odpowiedz cytując