JohnnyH napisał(a):

Pryzynam że nie chce mi się wyjaśniać Ci sprawy głębiej bo zapewne o grze (nie oglądaniu meczów) w piłkę nożną pojęcie masz ograniczone....cóż, możesz nie wiedzieć że w teraźniejszej piłce za grę obronną odpowiadają również zawodnicy przednich formacji nie tylko obrońcy a za ofensywną nie tylko napastnicy ale również defensorzy...szczególnie gdy drużyna gra atakiem pozycyjnym (a taki dominował)...to do obrońców należy zawiązanie akcji...jeżeli obrona nie jest dostatecznie zgrana z 2 linią to obrazek jest taki jak na litwie...widzę że kilka lat grania chaosu i długich wykopów Pawełka przyniosło skutek...
Cóż ziarno rzucone na beton nie zakiełkuje...tyle w temacie z mojej strony bo widzę że to z mojej strony strata czasu.
|
Mnie sie tez juz nie chce o tym pisac. Doskonale wiem na jakiej zasadzie obecnie polega gra w pilke. Doskonale wiem ze za gre ofensywna tez odpowiadaja obroncy. Tylko ****a nie wmowisz mi ze gdybysmy mieli kogos innego na rezerwie(a o tym caly czas byla mowa) to by nasi napastnicy nie partaczyli tyle setek. Ja wiem byl Marcelo i on wyczynial cuda w naszym ataku. Ale na litosc boska wejscie innego obroncy nie sprawi nagle ze nasi pilkarze ofensywni nagle zaczna strzelac na potege(posepnego czerepu...).
Wiec blagam. Myslcie zanim cos napiszecie. Poki co jedyny problem to my mamy w obronie z lawka rezerwowych. A oni jednak maja inne zadania niz strzelanie bramek.