Drozd napisał(a):

|
Komu nagle zaczął krzyż przeszkadzać? Chyba ci się coś pokręciło. Ruska trumna z ciałem Prezydenta Polski stała w błocie a Tusk pozował do zdjęć. Myślisz że to nie mówi o stosunku PO do całej sprawy? Czego konsekwencją są postępy w "śledztwie". PO to Złodziejska partia która myśli tylko o własnym interesie, a Polaków ma w dupie. Kaczyński mówi o tym otwarcie dlatego taki kwik wszędzie.
|
Przez szacunek czesć słów sobię oszczędzę, ale proszę Cię, widzisz co piszesz? I najlepsze, że zgadnę, że usłyszałes to od kogos, bo sam z pewnoscią nie widziałes. Po pierwszę w jakim błocie, skoro tam nawet deszcz nie padał? Po drugie ruska trumna - no tak Twój wielki prezes jeszcze do niedawna w swojej zakłamanej kampanii o wschodnich sąsiadach wyrażał się nadwyraz uprzejmie, a teraz ruska trumna itp. A co Tusk miał na barkach wziąć dla Leszka polską trumnę? Powiem tak, Jarek jest do bólu zakłamany i tak sobię myslę, że z dwóch Kaczorów niestety nie ten wsiadł do samolotu. A co do tego, że PO ma nas w dupie... Hmmm PIS już do władzu doszedł raz i jakos poprawy życia nie widziałem, tylko codzienne skandale i państwo policyjne!!! Podsumowując rozumiem, że musi być w kraju opozycja i ludzie myslący inaczej niż ja, ale do cholery no taką głupotę to podziwiam jak ktos wypisuje.