Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2010, 23:48
Mocny napisał(a):Wyświetl post

że sie drze , wkurzające fakt , ale czemu inni dają sie drzeć na siebie ?
Dlatego że Mały wie na kim może siąść a na kim nie.Jak w życiu - nie będziesz burzyć do kolesia który wiesz że jest 'mocniejszy' tylko do takiego co Ci nie odda.

Tu słówko do Ciebie wolfy - myślę że tu się mylisz, uważając że błędem Kasperczaka było upublicznienie sprawy.
Mały swoją postawą grabi sobie od dawna, co gorsza im bardziej idzie po bandzie , tym gorzej gra i niestety tym bardziej to wszystko bardziej komiczne się robi bo jak się widzi że gość który kopie się po czole niesłychanie, ma wielkie pretensje że inni też się kopią to na prawdę można albo się załamać albo parsknąć śmiechem.

Ale wracając do sedna - Mały musi się ogarnąć.Nie chodzi o to by miał się stać tzw 'cipką' ale musi coś w sobie zmienić bo gra słabo a do tego odrzuca od siebie kolejne osoby.Ja Ci mówię że skończy się na tym że zmarnuje sobie kompletnie karierę.
Załatwienie tego po ciuchu to byłby kolejny dla niego sygnał że wszystko mu wolno.Tu postawiono sprawę publicznie i jasno. Przeprosił oficjalnie - karą właśnie bardziej to było niż jakieś tam grosze które musiał zapłacić.
Klub wyciągnął rękę do niego, Kasperczak mam nadzieje nie będzie się mścił - Mały dostał konkretną wiadomość że musi odpuścić.

Jeszcze rok temu - jego największym problemem było ' kozaczenie' na boisku.Dziś jeszcze większym jest bardzo słaba gra, co niestety wczoraj udowodnił.Jeśli grasz dobrze i kozaczysz to jeszcze pół biedy, ale jak sam kaleczysz i nadal kozaczysz, to pomału stajesz się pośmiewiskiem
Odpowiedz cytując