Maćko napisał(a):

Jeśli za normalne pytanie uważasz dziecinne płacze w stylu "ale kto zabrał 5mln?!", "gdzie nasze pieniądze?!" to zwyczajnie nie mam nic do dodania.
Właśnie to są głupawe odzywki. Z takich rzeczy śmieją się inni kibice w prywatnych rozmowach. Piszecie na ogólnodostępnym forum, trochę powagi.
Jest wielu użytkowników, którzy z założenia są "na nie" - nie przeszkadza im to jednak w pisaniu w sposób nieprzynoszący wstydu.
Któryś z kolegów(e: teraz zauważyłem, że to Wojtek_Lok) znakomicie napisał - płaczki piszące właśnie takie durne komentarze(nie piszę tego o szeroko pojętych "sceptykach", ale o w.w.) to najczęściej młodzi ludzie, którzy nie wiedzą, co znaczy zarabiać i wydawać własne pieniądze. W końcu mama z tatą dają kieszonkowe.
@SpoXsteR - idealnie to ująłeś, mnie się nie chciało rozpisywać, bo i tak nie zrozumieją.
Reasumując: CUPIAŁ, ODDAJ MOJE STO MILIONÓW!
|
TO jest walka z wiatrakami, Ci co teraz błaznują za pare lat powinni zmądrzeć, ale na ich miejsce przyjdą nowi gimnazjaliści.
Takie mamy czasy, dzieciom w d.. się poprzewracało, a wymagają od piłkarzy tego nad czym sami nie potrafią zapanować.