jasnyGwint napisał(a):

popraw mnie jeśli się myle, ale klub do tej pory wydał na tak oczekiwane transfery prawie milion euro. więc jak, są transfery ? są !
a że może marne... widocznie nie stać nas na nic wiecej. a jak komuś nie odpowiada, to niech da kase, proste jak drut. a że nie ma, no cóż... to ma problem, może płakać na forum, albo pogodzić się z losem.
ja wiem, że fajnie było jak Cupiał sypał kasą na lewo i prawo, ale te czasy bezpowrotnie minęły. klub to nie mennica i nie drukuje pieniędzy. ci co zaraz wyjadą z tekstem "pseciez jest 5 milionów ojro z Marcelo i Głowy" powinni pamiętać, że wydatki klubu nie kończą się na transferach. a biorąc pod uwagę fakt że w najbliższym czasie nie sprzedamy nikogo za porównywalne pieniądze głupio by było pozbywać się całego zarobionego kapitału teraz, bo za rok, dwa przeczytamy na onecie teksty typu: "Wisła nie płaci zawodnikom od lutego..." itp.
|
to teraz Ty mnie popraw jeśli się mylę, jeśli brać pod uwagę słowa Basałaja, ze transfery będą to nie mielibyśmy prawa się zajęknąć, ale po transferze Cikosa, Bunozy, Jovanica wczoraj Ochalik powiedział,że będą jeszcze transfery, więc mamy prawo się zapytać