Blacha92 napisał(a):

|
jasne tu racja, życie to nie FM, ale kibice mają prawo oczekiwać transferów a odzywki daj kase są nieuzasadnione i nie ma prawa ich usprawiedliwiać.
|
Blacha92 napisał(a):

a poza tym skoro przychodzi Basałaj mówi, że będą transfery zawodników nie z youtuba, wczoraj Ochalik mówi, że będą transfery, to NAPRAWDĘ mamy prawo oczekiwać transferów
teksty typu 'daj gotówkę to będą' nic nie wnoszą i właśnie takie osoby powinny być banowane
|
popraw mnie jeśli się myle, ale klub do tej pory wydał na tak oczekiwane transfery prawie milion euro. więc jak, są transfery ? są !
a że może marne... widocznie nie stać nas na nic wiecej. a jak komuś nie odpowiada, to niech da kase, proste jak drut. a że nie ma, no cóż... to ma problem, może płakać na forum, albo pogodzić się z losem.
ja wiem, że fajnie było jak Cupiał sypał kasą na lewo i prawo, ale te czasy bezpowrotnie minęły. Wisła to nie mennica i nie drukuje pieniędzy. ci co zaraz wyjadą z tekstem "pseciez jest 5 milionów ojro z Marcelo i Głowy" powinni pamiętać, że wydatki klubu nie kończą się na transferach. a biorąc pod uwagę fakt że w najbliższym czasie nie sprzedamy nikogo za porównywalne pieniądze głupio by było pozbywać się całego zarobionego kapitału teraz, bo za rok, dwa przeczytamy na onecie teksty typu: "Wisła nie płaci zawodnikom od lutego..." itp.