Wyświetl pojedynczy post
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2010, 21:02
A ja już na spokojnie mogę powiedzieć, iż jestem zadowolony z tego, co wczoraj zobaczyłem.
Choć nie lubię Kasperczaka to mogę mu tylko przyklasnąć. Obawiałem się powtórki z Levadii, a tutaj wyszło kilka naprawdę fajnych akcji.
Fakt - rywal był z jeszcze niższej półki, jednak nie ma się co oszukiwać - my sprzed roku, a my dzisiaj to również niższa półka.
Jak dla mnie - możemy się do każdej rundy tak "prześlizgiwać". Z obecnym potencjałem ludzkim nie oczekuję super futbolu.

Jeśli chodzi zaś o "plebiscyt na najsłabszego zawodnika"(aby nie było, że wszystko widzę kolorowo) do głowy przychodzą mi dwa nazwiska - Małecki i Boguski.
Kolejne nieporozumienie to Diaz na lewej obronie. Moim zdaniem jest dobrym stoperem, niezłym defensywnym pomocnikiem(tylko w roli "rozpierdalatora") oraz nie najgorszym lewym pomocnikiem. Natomiast lewym obrońcą jest zwyczajnie kiepskim.

Kolejna kwestia i chyba w tym wszystkim najważniejsza to tragedia jaka spotkała naszych Braci, którzy również chcieli ten mecz oglądać. Nie będę się rozwodził w internecie, bo ani to odpowiednie miejsce, ani czas. W każdym razie - to coś znacznie ważniejszego niż Wasze pitolenie nt. "wszystko źle, wszystko do wymiany". Brać przykład z tych ludzi, chwała dla nich.

Do zobaczenia na stadionie!
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!