Ja jestem ciekawy co za parę dni jeśli nie będzie transferów wymyślą dwie pewne stronki który informowały że od piątku rozpocznie się transferowa ofensywa , jedna stronka pisała o 2-3 dogadanych piłkarzach , druga o 7

z czego 4 ma przyjść do nas. Pewnie napiszą że Cupiał zrobił poprawiny swoich urodzin i nie miał kto podpisywać albo że negocjacje nie poszły ... jednym słowem jeśli w ciągu kilku najbliższych dni nie przyjdzie minimum 3 nowych piłkarzy którzy wzmocnią drużynę trzeba będzie zbojkotować te dwie stronki , ja z pewnością na nie już nie wejdę i mam nadzieję że wszyscy kibice Wisły postąpią tak samo ( oczywiście jeśli nie będzie transferów) ponieważ te stonki żywią się naszym kosztem, wymyślają różne ściemy żeby kibice wchodzili a później nic kompletnie nic się nie sprawdza. Co innego jest podać info np. z Faktu i podać te źródło a co innego wymyślić ,np . że Milinković jest już dopięty i zostanie jutro zaprezentowany dodając źródło własne a później szukać jakichś chorych tłumaczeń dlaczego ich przepowiednie się nie sprawdziły ...