Wyświetl pojedynczy post
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2010, 09:32
Nowego bramkarza bardzo trudno ocenić gdyż miał mało okazji ( dzięki Bogu) by zaprezentować swoje umiejętności. Junior Diaz trochę mnie rozczarował , mało włączał się do akcji ofensywnych tak samo jak Cikosz, który rozegrał przyzwoite spotkanie. Cleber grał trochę bojaźliwie- wydaje mi się, że Kasperczak kazał mu asekurować Kowalskiego , bo moim zdaniem było widać obawy piłkarzy aby nie powtórzyła się Levadia. Środek pomocy bardzo, bardzo zawiódł mnie Sobolewski, który pokazywał swoim kolegą ręką aby grali piłkę do tyłu. Garguła bez szału , ale moim zdaniem już widać poprawę w środku pola dzięki Łukaszowi. Piotrek niestety słabo duży straconych piłek, jedyny plus to zdobyty gol. Najgorszymi piłkarzami byli : Rafał Boguski i Patryk Małecki. Według mnie Boguski wogule nie powinien grac. Ja nie wiem co ludzie w nim widzą. Ten facet nawet piłki nie umie przyjąć, a gdy ją przyjmuje piłka odskakuje mu na dwa lub więcej metrów. Strasznie dużo chaosu wprowadza w szeregi drużyny. Na dzień dzisiejszy dla mnie jest to ławka rezerwowych. Małecki również słabo przede wszystkim chodzi o jego gwiazdorskie zachowania. Ktoś musi z tym człowiekiem coś w końcu zrobić, bo on nie może i nie ma prawa się tak zachowywać. Cieszą gole Brożka, ale wraca stary Brożek. Na 5 sytuacji jak strzeli dwie bramki jest dobrze ; ) I powrót Żurawia widać mimo lat , że będzie coś tego. Wrócił się dwa razy do środka pola rozegrał piłkę jak to Żuraw za starych dobrych czasów

Nie jest zle , ale musi być lepiej ; ]
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 16.07.2010 o godz. 09:35.