Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2010, 16:45
Do mnie też to nie przemawia.
Okrąglak, odległość od trybun do murawy i inne dyrdymały byłyby niczym przy tych zaroślach.
Jak można tak oszpecić budynek : http://activerain.com/image_store/up...2504131597.jpg , trudno w jakikolwiek sposób to skomentować. Pusty śmiech i nic więcej. A chciałbym widzieć miny potencjalnych zwiedzających.
Od razu mi to przypomina podświetlenie trybun na Legii - wygląda to jakby beton przejęła pleśń.
Pomysł może i oryginalny i na stadionie zastosowany po raz pierwszy(?) - co mnie nie dziwi ale wygląda to bardzo chujowo (mając za wzór powyższe zdjęcie) ale nie róbmy za głupiego Jasia, na którym będą próbować różne zastosowania.
Stadion ma być stadionem, a nie dżunglą. Oczywiście to moje zdanie i wierze że braknie pieniędzy na taką "wykończeniówkę".
Niech zostawią jak jest. C z parku Jordana prezentuje się znakomicie. Wielkość jej robi spore wrażenie. I nie trzeba tego owijać w gałęzie. W sumie przypomina to pnącza winogron. Zalety tego to wspinaczka w rytmie małpy bez płacenia za bilet. Kiepski żart. Ale nic innego mi do głowy nie przychodzi widząc to zdjęcie.
Ostatnio edytowane przez element : 15.07.2010 o godz. 16:58.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując