Wyświetl pojedynczy post
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2010, 16:34
Was chyba Bóg opuścił...:/

Nie róbcie mi ze stadionu altanki na działce!!
Żadne pnącza!!!!! Żadne winogrona!!!!
Nie chcę żeby nasz stadion był w europie zapamiętany jako największe pstrokate gów..o!

- Przełknąłem jakos tą pstrokatą wschodnią choć uważam że powinna być niebieska cała z napisami, bo ktoś (S.K.W.K) podjął decyzje za nas i teraz 2 tygodnie sie wkurzam ze goście nie wiedza jak podzielić kilka krzeseł w miarę równo np 4:5...
- Przełknąłem okrąglaka bo tak sobie O wymyślił miejsca dla prasy, a teraz sie okazuje ze pod trybunami miejsca jest w ch....j a okrąglak odstaje od trybun i wygląda jak...
- Przełknąłem tą dziurę z windą na sprzęt do pielęgnacji trawy choć nie wiem z jakiej racji upatrzyli sobie akurat takie miejsce które psuje cały wygląd trybuny, pomijając już ze mamy na stadionie 3 dziury w których sie mieszczą tiry, a kosiarka by sie nie zmiesciła... Winda za mała...!!! Jak będą walcowac np trawe to najpierw wyjedzie traktor... potem winda w dół... Walec w górę... itd... Paranoja!
- Przełknąłem nieprzemyślane umieszczenie telebimów
- Przełknąłem karetkę wjeżdżająca przez pawilon medialny choć mamy wyżej wspomniane 3 dziury w trybunach...
- Przełknąłem dziury przy łączeniach narożników z trybunami za bramkami... (niby wentylacja... JASNE)
- Przełknąłem brak zbiornika na "deszczówkę"...
- Przełknąłem przeciekający basen w Trybunie E...
.... ale do jasnej chol..y nie róbcie mi z Reymonta 22 warzywniaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niech oni oszlifują ten beton i go pomalują na niebiesko- szaro i git...!
Winogrona to niech ta baba sobie sadzi u siebie na balkonie!!
Odpowiedz cytując