Wyświetl pojedynczy post
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2010, 13:08
kondzio500 napisał(a):Wyświetl post
Dzollo, w domu wszyscy zdrowi
Popatrz na swoje wypowiedzi? Ty jestes kibicem Wisły Szlag mnie trafia jak cos takiego czytam, przeprowadz sie na Bułgarska i sam sie poucz od pana KLAMCZUSZKA Pogorzelczyka, ktory dementuje pogloski o danych personaliach a dwa dni pozniej ten zawodnik trafia do Poznania.

Wez sie zastanow nad soba, skoro ci cos nie pasuje, to przestan kibicowac, nie ogladaj meczow, zrob sobei taki protest, wtedy nikt nie bedzie musial ciebie sluchac... tylko co do tego protestu (i oskarzen i zażaleń) - co to da?
Ad.1 Na całe szczęście wszyscy zdrowi.
Ad.2 Tak jestem kibicem Wisly od +/- 15 LAT.
Ad.3 To, że uważam, jakoby inny klub był zarządzany rozsądniej od naszego, nie oznacza, że mam zamiar zacząc mu kibicowac, budzi to jedynie we mnie osobistą złość, iż inni potrafia a my nie, a każdy wie, że piniądze są, tzn. piwinny być.
Ad.4 Meczę będe ogladał najbliższy juz dzis o 20 A z tydzien mam zamiar stawić się na R22. (EDIT: Przepraszam słonko swieci mocno - Suche Stawy oczywiście )
Ad.5 Jezeli moje posty wywołują w Tobie złość i uważasz je za bezwartościowe, poprostu ich nie czytaj.

Jeżeli uwarzasz, że nasz zarząd swoim postępowaniem oraz działaniami, prowadzi klub w dobrą strone, to masz takie prawo, ale nie odbieraj innym prawa do wyrarzania innego zdania, które jest zgoła odmienne. Kluby z porównalnymi możliwościami finansowymi pokazują, że MOŻNA, więc ja uważam, że u nas rownież jest to możliwe, tylko za te działanie powinny odpowiadać osoby kompetentne.
Ostatnio edytowane przez dzollo : 15.07.2010 o godz. 13:18.
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując