Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2010, 10:26
Cytat:
Gdyby nie mohery i (tym) podobne miejsce Kaczyńskiego zająłby Napieralski. Przeczytaj to zdanie kilka razy i zastanów się czy nie pójść w niedzielę do kościółka, albo chociaż pod kościółek i podziękować moherom i podobnym za to, że jednak Napieralski na miejscu Kaczyńskiego nie jest.
Zadam ceremonialne pytanie: i co z tego? Piszesz o Napieralskim jakby był socjalistycznym belzebubem który kościoły zamieniałby na magazyny, wprowadził kartki na żywnosć albo obowiązkowy parytet gejów i żydów w miejscu pracy Nic mnie bardziej nie śmieszy niż przedstawianie Kaczyńskiego i jego ugrupowania jako świętego Jerzego na koniu, który jest ostatnią deską ratunku dla Polski przed zalewem komuchów, pedałów czy innej żydomasonerii.

Cytat:
Mam swoją teorię na to, dlaczego w ostatnich latach podejście ludzi do Kościoła jest jakie jest, i dlaczego Kościół sam na siebie bicz kręci, ale nie będę się wychylać w temacie, bo wielkim politologiem nie jestem. Natomiast wolę moherową babcię od widoku pedałów na ulicy. Wolę konserwatyzm od wyścigu szczurów. Jaka ja jestem niedzisiejsza.
Niech się pani nie krępuje, śmiało. Czyja to teraz wina? Wykształciuchów, Bartoszewskiego i jego siostry która wyszła za SS-mana czy może Michnika z Walterem?

Zostawię dla siebie subiektywną ocenę wczorajszego kabaretu, bo zaraz się pewnie wszyscy na mnie rzucą

Na koniec chciałbym także, trochę abstrahując od tematu, ostudzić co poniektórym główki. Patriotą można być niezależnie od popieranej opcji politycznej. Konserwatywne skrzydło sceny politycznej nie ma wyłączności na słowo "patriotyzm", a żeby kochać Polskę i pragnąć wspólnego dobra nie trzeba wcale biegać z falangami albo pomstować na pedałów

Cytat:
Za tego typu sformułowanie Jarosław Kaczyński powinien być wygoniony z kraju - w ten sposób Janusz Palikot (PO) odniósł się w rozmowie z Moniką Olejnik w Radiu Zet do słów Jarosława Kaczyńskiego, który stwierdził, że to Donald Tusk ponosi odpowiedzialność za katastrofę. Według polityka szef PiS szkodzi polskiemu państwu "w sposób niebywały". - Wiemy na pewno, że Jarosław Kaczyński jest oszustem, że przez kilka miesięcy oszukiwał cały naród tylko po to żeby wygrać wybory i zdobyć władzę, a tak naprawdę żyje chęcią odwetu i poniżenia wszystkich innych - dodał.
I tak się teraz ****a będą licytować, PiS obciążając PO odpowiedzialnością za katastrofę Tupolewa, a PO ripostując Kaczyńskiego ustami błazna z Polmosu.
Ostatnio edytowane przez Watts : 15.07.2010 o godz. 10:42.