Temat: Prawo jazdy
Wyświetl pojedynczy post
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2010, 02:07
FredzIo napisał(a):Wyświetl post
Dziś zapisałem się na egzamin na kat.C. Ktoś zdawał? Jakieś rady?
Zdawałem 5 lat temu kat.C. Udało mi się o dziwo zdać za I razem, w zasadzie bez żadnych problemów. Chyba jednak mam trochę benzyny we krwi bo ciężarowcem jeździłem tylko tyle co w szkole jazdy, bodaj 20 godzin :]

Rad jakiś specjalnych Ci nie dam bo cóż mógłbym napisać. Przede wszystkim nie stresować się zbytnio i MYŚLEĆ co się robi. Jeśli jeździsz autem to ruch drogowy nie powinien być dla Ciebie zaskoczeniem. Więc jeśli nic specjalnego się nie stanie to i wynik będzie pozytywny. Powodzenia życzę!

palczi napisał(a):
witam,
w temacie ``mam pytanie...`` nikt mi nie podpowiedzial.Zna ktos jakas dobra szkole jazdy kat. A ?najlepiej bez teorii bo prawko B mam prawie 10 lat..pozdrawiam?
Napisałem już kilka postów wyżej, że w ubiegłym roku robiłem kurs w rolminex'ie przy NCK'u. Na teorii trzeba się pojawić ale nie musisz być na wszystkich zajęciach. Natomiast co do praktycznej części to przyznam, że znajomemu bym tej szkoły nie polecił. Szkoła robi kursy na kat.A,B,C+E,D + kursy instruktorskie. Na placu jeździsz między masą samochodów. Ale największy mankament jest taki, że instruktor nie poświęca wiele uwagi kursantowi.. Jeśli ktoś jeździ i na kursie jest tylko dla papierka to nie ma sprawy, ja chciałem się nauczyć jeździć więc byłem tym trochę zawiedziony. No i pewnie trochę przez to nie udało mi się jeszcze egzaminu zdać...

Macie może jakieś szkoły które na kat.A dobrze przygotują do egzaminu?
Odpowiedz cytując