Wyświetl pojedynczy post
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2010, 23:53
Sopranos napisał(a):Wyświetl post
Czy wy czytacie czasem co sami piszecie? Widzicie ciemność, a nie macie zielonego pojęcia na temat tego, co się dzieje w klubie oraz jaki jest dokładny stan zdrowia wracających po kontuzjach zawodników. Nie macie także bladego pojęcia o tym, jakie będą dalsze ruchy transferowe klubu oraz jaki poziom prezentują sprowadzeni zawodnicy, bo nie mieliście prawa widzieć ich na oczy. Ba, już nas niektórzy spychają w tabeli za Polonię, która na razie nie wykonała żadnego transferu gotówkowego i zbiera przeciętnych piłkarzy ligowych, może nieznacznie tylko lepszych od tych, których dotychczasowo miała w kadrze.

Skończcie pieprzyć, bo aż przykro się to czyta.
Bo jest tak, że jednym pasuje co się dzieje w klubie, innym nie. Bo jak czytam czasami co tam się wyprawia to łapię się za głowę. Ale ktoś powie- 7 razy mistrz. A ja się zapytam co z tego, skoro klub się nie rozwija, tylko cofa... Skoro testują jakiegoś Almao, z Wy****owa, to albo robią to celowo, żeby zająć się konkretnymi transferami, albo zapychają skład jak się da- "a nóż się uda".
Dlatego piszcie, że nic nie wiem, że nie jestem kibicem. Moje wnioski wysuwam na podstawie obserwacji tego co dzieje się w klubie, boli mnie to, smutno mi gdy na to patrzę, ale najsmutniejsze jest to, że zamiast sytuację poprawić- pogarszają, a klub i kibiców wystawiają na pośmiewisko. pozdro
Odpowiedz cytując