Wyświetl pojedynczy post
Reiro
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2010, 20:24
polska.mysl.szkoleniowa napisał(a):Wyświetl post
Ale, że co? Że niby klub liczy się ze zdaniem forumowiczów? Że niby liczy się ze zdaniem kibiców?
Nie wiem czy się liczy czy nie, wiem natomiast, że powinien się liczyć.
Pewnikiem jest również, że aby zapełnić stadion przewidywanymi przez p.Basałaja 23 000 ludzi trzeba tych ludzi do siebie jakoś przekonać, a co za tym idzie trzeba choćby częściowo liczyć się z ich zdaniem, no i trzeba im to jakoś przekazać, czy to przy pomocy dobrych transferów czy w jakikolwiek inny sposób.

WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
I przede wszystkim głośne nazwiska (np.Żuraw), lub inne znane z europejskich boisk przygasające "stare gwiazdy" np. nie tak dawno przyszywany do Wisły Kluivert, Makinwa, Nonda...
No pewnie, że tak...powiem szczerze, że mnie Magic z całą pewnością przekonuje, aczkolwiek liczę na więcej szczególnie na pozycjach, które zostały osłabione czyli na środku obrony. A głośne nazwiska w stylu Kluivert, Nonda itp. to ciekawy model rozwoju nie tylko Wisły ale i całej naszej ligi. Przecież właśnie w taki sposób swoją pozycję budował Cypr, Grecja, Turcja, a nawet Rosja i jak widać doprowadziło ich to do tego, że ich ligi są znacznie poważniej traktowane niz nasze. Dajmy na to taki Guiza czy Baros, którzy są dosyć młodzi jak na "gwiazdy" przenoszące się do słabszych lig dali się skusić. Oczywiście dostali odpowiednie pieniądze ale nie chodzi o to...bo czy gdyby dajmy na to p.Wojciechowski wyłożył kaskę i dał majątek na kontrakt to czy taki Guiza przeszedł by do Polonii...? Raczej wątpię, nie ten poziom ligi...
Ostatnio edytowane przez Reiro : 14.07.2010 o godz. 20:38.
Odpowiedz cytując