Wyświetl pojedynczy post
Forza
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2010, 18:54
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze - zobacz kiedy ten gość się zarejestrował.
Szkoda, że nasi działacze nie są równie twórczy i aktywni w świecie realnym, co wirtualnym.
Po pierwsze co ma piernik do wiatraka kiedy się zainteresowałem? Myślisz, że skoro zarejestrowałem się niedawno to tak samo się Wisła od niedawna interesuje? Bo to ewidentnie nie świadczy o moim zdzieccinnieniu a Twoim jeżeli uważasz, że jeżeli ktoś loguje się w czerwcu/lipcu 2010 to świadczy że jest dzieckiem... Może najlepiej banujcie tych co się zarejestrowali w 2010 roku?

Druga sprawa. W mediach po przegranej z Leviadią było sporo płaczu. Wszędzie w zasadzie był płacz. Z Wisły robiło się tonący okręt. Brożka sprzedawano na wszystkie możliwe sposoby, twierdząc że to jedyna nadzieja na uratowanie budżetu. Tak samo było z Marcelo. Okazało sie, że nawet z nimi w składzie zespół nie wywalczył mistrza. O czym to świadczy? Wg mnie to jest świadectwo tego co się zaczęło dziać już po Levadii i tego że trener Skorza nei był w stanie wpłynąc mentalnie na piłkarzy. Raczej wszyscy pamiętamy co potrafił zrobić Brożek, Boguski, Małecki, dawniej Łobodziński (za czasów Lubińskich). W związku z tym skoro każdy z tych piłkarzy łapał kontuzje czy był bez formy to świadczy o tym że coś było nie tak w przygotowaniach i motorycznych i taktycznych ALBO po prostu mega pech.
W związku z tym myśląc logicznie, klęska z Szawlami spowodowałaby kolejne zwolnienia pamiętnych pań sprzataczek. Analogicznie jeżeli dziura budżetowa została już załatana to tylko świadczy o tym, że pozycja finansowa klubu jest stabilna w obecnym czasie.

Naturalnie zgodzę się, że bez inwestycji nie ma wielkich gwarancji wzrostu poziomu sportowego. Nie zapominajcie jednak drodzy administratorzy/moderatorzy, że klub inwestuje również w innych dziedzinach: marketing, skauting, akademią itd. Skoro wszyscy zapowiadali politykę długofalową to po co te spinki?

Wisła nie jest Realem Madryt żeby w obliczu klęski sie wzmacniać. Pan Cupiał niestety ogranicza się obecnie do roli widza - jedni powiedzą : super chce/chciał usamodzielnić klub i to mu się udało, ale inni (wśród nich ja) powiedzą - chciałeś to masz... zabawa w piłkę kosztuje (Wojciechowski, Abramowicz, Moratti).

Byłem bardzo pozytywnie nastawiony do transferów w klubie i uważam że będą. Jak tylko usłyszałem "Basałaj w Wiśle" to pomyślałem sobie, że chodzi o Janusza... ale jednak sprowadzenie Bogdana już teraz wprowadziło pewną stabilizację i pare przemyślanych posunięć. Dlatego uważam, że za wcześnie na krytykę i mówienie ' jest jak zwykle '.

Bardzo Was przepraszam, że myślę inaczej. Dziecinnie.
Odpowiedz cytując