Wyświetl pojedynczy post
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2010, 16:28
Cytat:
p. Niedziałkowska zapewnia, że będą, nawet PiotrG mówi, że za niedługo je powinni zamontować.
Z tymi telebimami to wielka niewiadoma - w odpowiedzi na interpelację przyszła informacja, że Wisła musi za nie zabulić, ale już w wywiadzie dla stadiony.net przedstawiciel ZIKITu zapewnia, iż one będą. Diabli go wiedzą, imo gdyby mieli go montować, to już zaczynałby się pojawiać.
Co do kiosków - pytałem się wisla.krakow.pl na ich nr gg, czy są prowadzone działania mające na celu ich uruchomienie, lecz na razie nie otrzymałem odpowiedzi. Jak tylko coś przyjdzie, to od razu dam znać.

Wiele rzeczy jest jeszcze niewiadome - co z zapleczem północnej, co gastronomią, telebimami, przestrzenią przed trybunami N/S/W (ja mam nadzieję, że nie dojdzie do realizacji chorego planu zalania tego asfaltem.).
Tą przestrzeń można wykończyć w tańszy, a efektowniejszy sposób - zorganizować zielone parkingi na trawce (jak chociażby przy hali w Gdańsku/Sopocie), a tylko drogi dojścia wyłożyć płytami granitowymi, czy też nawet zwykła kostka bauma będzie lepsza.
Odpowiedz cytując