Wyświetl pojedynczy post
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2010, 13:43
Cytat:
Dla mnie istotnym jest fakt, że sportowo sobie na ten awans zasłużyła, dla Ciebie to nie ma znaczenia i na tym skończmy.
Sportowo zasłużyła? Wisły Kraków Jerzego Engela sportowy poziom doskonale zweryfikowała w niedalekiej przyszłości Victoria Guimaraes. Podziękować za brak awansu możesz wielu piłkarzom na czele z Majdanem i Kłosem, których wsparł sędzia.

Cytat:
Jak mam porównywać osiągi drużyn izraelskich z naszymi, nie podając naszych osiągnięć "bo są nudne"? Nudne jest dla mnie wieczne wspominanie Dinamo, Valarengii czy Levadii, a Tobie to - jak przystało na typowego Polaka - to akurat nie przeszkadza, interesujące. Może i przegrywały, ale fazę grupową osiągnęły te drużnyny i to jest fakt - Maccabi też w grupie wszystko przegrało, a w podsumowaniu do którego się odnosiłem też zostało uwzględnione.
"Typowy Polak" - a Ty co lepszy jesteś? Ty jesteś inny Polak? Weź mi tu nie pieprz głupot. Fakt wielkim sukcesem i spełnieniem marzeń dla Naszych klubów powinna być faza grupowa Ligi Europejskiej, kpina. To totalne minimum, które powinno być realizowane przez Nasze kluby. Wisła awansowała przypadkiem z Iraklisem, a Amica wyeliminowała wtedy jeszcze słabszy Honved Budapeszt. Dziś na takich przeciwników nie ma co liczyć. Zapomnij. Nie porównuj też porażek w fazie grupowej Ligi Mistrzów z porażkami w fazie grupowej Ligi Europejskiej czy pucharze UEFA wcześniej.

Cytat:
Pojedyncze porażki z drużynami typu Tbilisi czy Valarenga...
Pojedyncze przypadki? Polskie kluby przypadkowo to kwalifikują się do dalszych gier w europejskich pucharach i przypadkiem pokonują lepszych od siebie! Przypadkiem nazywasz Tbilisi, Valerengę, zapewne Levadie też, to pogratulować Twojego toku myślenia. Obyś wkrótce nie dodał do swojej listy przypadków FC Szawle.

Cytat:
KAŻDY kraj miewa podobne - choćby Rosenborg w poprzednim sezonie, który odpadł z 6-stą drużyną ligi azerskiej Qarabag Agdam.
Każdy kraj miewa podobnie, co Ty opowiadasz, eh...
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując