Ostatnio wysłałem mail do działu biletów na Wiśle zadając parę pytań odnośnie nowego stadionu i karnetów/biletów:
- Kiedy rozpocznie się sprzedaż wejściówek na rewanżowe spotkanie z FK Szawle i w jakiej cenie byłby bilety.
- Od kiedy ruszy sprzedaż karnetów na nowy sezon jak będzie wyglądała sytuacja z przedłużeniem karnetu ( chodzi mi o tych którzy mieli karnet za nim graliśmy w Sosnowcu i na Suchych Stawach a także tych, którzy wykupili karnet na Sosnowiec/ Suche Stawy)
- Jakie ceny biletów/karnetów obowiązywać będą na nowym stadionie.
- Kiedy pojawi się jakakolwiek informacja dotycząca nowych KART KIBICA
- Czy w tym sezonie ruszy internetowa sprzedaż biletów
Oto odpowiedź jaką dostałem na maila:
Cytat:
Bilety na mecz z FC Siaulai będą najprawdopodobniej dostępne w tygodniu poprzedzającym mecz tj.od 19.07. a cena nie jest jeszcze ustalona.
Co do karnetów to być może nie będą w tej rundzie do nabycia ze względu na możliwość grania podczas jesieni na 2 różnych stadionach.
Wszystko powinno się wyjaśnić w bieżącym tygodniu, proszę śledzić informacje na stronie oficjalnej.
|
Brak jakiejkolwiek informacji o nowych KK i internetowej sprzedaży i stary sprawdzony tekst proszę śledzić stronę oficjalną.
Nie wiem nie którzy, chyba nie rozumieją, że są wakacje i nie każdy ma możliwość siedzieć cały czas w Krakowie i czekać łaskawie na wiadomość o biletach/ karnetach.