Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2010, 11:46
Ostatnio wysłałem mail do działu biletów na Wiśle zadając parę pytań odnośnie nowego stadionu i karnetów/biletów:

- Kiedy rozpocznie się sprzedaż wejściówek na rewanżowe spotkanie z FK Szawle i w jakiej cenie byłby bilety.

- Od kiedy ruszy sprzedaż karnetów na nowy sezon jak będzie wyglądała sytuacja z przedłużeniem karnetu ( chodzi mi o tych którzy mieli karnet za nim graliśmy w Sosnowcu i na Suchych Stawach a także tych, którzy wykupili karnet na Sosnowiec/ Suche Stawy)

- Jakie ceny biletów/karnetów obowiązywać będą na nowym stadionie.

- Kiedy pojawi się jakakolwiek informacja dotycząca nowych KART KIBICA

- Czy w tym sezonie ruszy internetowa sprzedaż biletów

Oto odpowiedź jaką dostałem na maila:
Cytat:
Bilety na mecz z FC Siaulai będą najprawdopodobniej dostępne w tygodniu poprzedzającym mecz tj.od 19.07. a cena nie jest jeszcze ustalona.

Co do karnetów to być może nie będą w tej rundzie do nabycia ze względu na możliwość grania podczas jesieni na 2 różnych stadionach.

Wszystko powinno się wyjaśnić w bieżącym tygodniu, proszę śledzić informacje na stronie oficjalnej.

Brak jakiejkolwiek informacji o nowych KK i internetowej sprzedaży i stary sprawdzony tekst proszę śledzić stronę oficjalną.

Nie wiem nie którzy, chyba nie rozumieją, że są wakacje i nie każdy ma możliwość siedzieć cały czas w Krakowie i czekać łaskawie na wiadomość o biletach/ karnetach.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując