Cytat:
|
Moim zdaniem kolejnym ważnym punktem w planie Prezesa Basałaja jest budowa Akademii Piłkarskiej z prawdziwego zdarzenia, w której mogłaby się szkolić młodzież z całej Polski.
|
Ładnie to wszystko brzmi, jednak rezultaty tych działań będziemy oglądać za kilka albo kilkanaście lat. Oczywiscie warunkiem jest to, że będzie to działało na zasadzie że będziemy brać najlepszych chłopców. Z tego co wiem tu u nas odbywa się to na zasadzie że ojciec przyprowadzi grubaska na trening i zróbcie z niego piłkarza. W tych kwestiach Wisła musi być brutalna, jesli ktos jest za gruby to wypad, jeśli jego budowa kostna nie predysponuje go do bycia piłkarzem tak samo wypad. Trzeba zwracać większą uwagę na fizyczność zawodnika bo potem okazuje się ze nasi mają nawet problemy z bieganiem w porównaniu z piłkarzami wychowanymi za granicą.
Cytat:
|
Biała Gwiazda zawsze walczy o najwyższe cele!
|
Walczyć to sobie możemy kwestia jest tego czy mamy takie możliwość jak już pisałem wcześniej najlepsza obrona w Polsce nie istnieje, a nasza ofensywa to poziom dna i wodorostów.
Cytat:
|
należy również pamiętać o legendach Białej Gwiazdy przez co zaczniemy udoskonalać politykę historyczną,
|
Mam nadzieje że ta polityka historyczna nie będzie wyglądała na zasadzie że kibice będą śpiewać: "Zagraj Wisełko jak za dawnych lat"