Jagul napisał(a):

|
Mecz był rozgrywany o godzinie 20 (czas w Baku), a nie 14. Był pomysł, żeby grać o 14 ale ludzie przygotowujący transmisje nie zgodzili się na taki układ.
|
Racja, teraz zrozumiałem swój błąd - zamiast dodać trzy godziny do 17, odjąłem...

Ale co by nie mówić, warunki mieli do grania ciężkie.
Jagul napisał(a):

|
Moim zdaniem mają szanse awansować do LM. I dobrze. Niech gromadzą punkty, żebyśmy nie musieli jeździć do jakiś krajów ze wschodu i tam rywalizować w 1 i 2 rundach eliminacyjnych. Dodatkowo nie ma się co napinać, bo jeżeli jutro Wisła zwycięży choćby 1-0 też uznam to za sukces.
|
Tutaj jest mała wątpliwość - bo trudno powiedzieć czy w tym momencie kibicować temu, żeby w końcu zobaczyć polską ekipę w grupie LM (szczególnie przy powszechnej tu antypatii do Lecha), czy nie lepiej będzie - z punktu widzenia kibica polskiej ligi chcącego awansu swojej ligi w rankingu - jak Lech odpadnie w IV rundzie i zapunktuje trochę w grupie LE, bo tam na to szansę są dużo większe niż w LM.
WISŁA 1906 NH napisał(a):

|
rw88 zgadzam się z Tobą w 100% procentach. Oczywiście nie ma co się okłamywać że nasza liga jest mocna bo do europy jeszcze troche nam brakuje ale też nie można mówić że jest drmatycznie słaba. Wydaje mi się że ostatnio jest taka moda na pisanie źle o naszej lidze...
|
Nie tylko Tobie się tak wydaje...Nie żebym był przeciwny krytyce, bo biorąc pod uwagę potencjał Polski jako kraju, powinniśmy być co najmniej w pierwszej dwunastce rankingu, ale też jak krytykować, to z sensem.