iiYama napisał(a):

|
Wśród kibiców krąży jednak inna wersja, mówiąca o tym, że wysokość stopni między rzędami wynosi 51 cm i oznacza to, że ktoś się pomylił o centymetr, gdyby bowiem odstęp wynosił 50 cm, barierek nie trzeba byłoby montować.
|
Widzę ze to już o tych 51cm powstała cała legenda, ale to dobrze bo będzie co opowiadać w przyszłości jak barierki się zaczną chwiać i wyginac
M-M napisał(a):

Ej, widziałem tutaj masę skarg i narzekań odnośnie wyglądu trybuny, jakichś niedociągnięć. Rozrzucone na kilkanaście stron, a ja nie mam czasu tego przeglądać.
Niechże ktoś, kto przeglądał na bieżąco wymieni dokładnie o co chodzi, wiem, że był problem krzesełek np, że 9 nie jest taka sama, jak 6 odwrócona (Majster powiedział ziomkowi, że tak było w projekcie) Niesymetryczne 0 (poprawione), czy inne tego typu sprawy. Wydrukuje kumplowi, a on jutro pogada na budowie z kim trzeba. Na pewno problem czerwonych krzesełek między literami na górze jest wyraźnie do ogarnięcia.
Bo chyba ostatni dzwonek.
|
Nie ma już chyba takiej rzeczy które łatwo można by poprawić, bo co jak co ale mankamenty wypatrujemy przy pomocy galerii zdjęć co kilka dni a na zdjęciach widać niewiele. Jedyne co jeszcze zastanawia to czy będzie jakakolwiek widoczność z tych siedzeń co zamontowali w sektorze dla niepełnosprawnych
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...0255254786.jpg
Jeszcze jest kwestia pomalowania schodów na trybunie tak żeby nie były znowu żółte ale z tym też bedzie ciężko jeśli kupili już farbę (o ile w ogóle będą to malować)
A reszta problemów to raczej związana jest z projektem, wykończeniem i rzeczami których już poprawić się nie da