Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2010, 21:47
iiYama napisał(a):Wyświetl post
Wśród kibiców krąży jednak inna wersja, mówiąca o tym, że wysokość stopni między rzędami wynosi 51 cm i oznacza to, że ktoś się pomylił o centymetr, gdyby bowiem odstęp wynosił 50 cm, barierek nie trzeba byłoby montować.
Widzę ze to już o tych 51cm powstała cała legenda, ale to dobrze bo będzie co opowiadać w przyszłości jak barierki się zaczną chwiać i wyginac

M-M napisał(a):Wyświetl post
Ej, widziałem tutaj masę skarg i narzekań odnośnie wyglądu trybuny, jakichś niedociągnięć. Rozrzucone na kilkanaście stron, a ja nie mam czasu tego przeglądać.
Niechże ktoś, kto przeglądał na bieżąco wymieni dokładnie o co chodzi, wiem, że był problem krzesełek np, że 9 nie jest taka sama, jak 6 odwrócona (Majster powiedział ziomkowi, że tak było w projekcie) Niesymetryczne 0 (poprawione), czy inne tego typu sprawy. Wydrukuje kumplowi, a on jutro pogada na budowie z kim trzeba. Na pewno problem czerwonych krzesełek między literami na górze jest wyraźnie do ogarnięcia.

Bo chyba ostatni dzwonek.
Nie ma już chyba takiej rzeczy które łatwo można by poprawić, bo co jak co ale mankamenty wypatrujemy przy pomocy galerii zdjęć co kilka dni a na zdjęciach widać niewiele. Jedyne co jeszcze zastanawia to czy będzie jakakolwiek widoczność z tych siedzeń co zamontowali w sektorze dla niepełnosprawnych
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...0255254786.jpg
Jeszcze jest kwestia pomalowania schodów na trybunie tak żeby nie były znowu żółte ale z tym też bedzie ciężko jeśli kupili już farbę (o ile w ogóle będą to malować)
A reszta problemów to raczej związana jest z projektem, wykończeniem i rzeczami których już poprawić się nie da
Odpowiedz cytując