palikot napisał(a):

|
Uwazasz ze bramka na 10 sekund przed koncem ktora wpadla w takich okolicznosciach o jakich wszyscy wiemy, to , swiadczy o tym ze ie chcialo im sie biegać? Poprostu okropny pech, tym bardziej, ze sędziowie w tej kolejce zasędziowali przeciw Wisle... nie uzal nam bramki, i nieodgwizdal faulu w 2 kluczowych momentach w Chorzowie i dzis gralibysy byc moze w Baku... Takiego farta jak ma Amika to ja nie widzialem takiego doslownie nigdzie, mam nadzieje dzisiaj, ze ten ich farcik z konca sezonu dzis sie zemści, bo nawet sam zepsół juz jest ciezki jak na tą runde...
|
Trzeba mieć piłkarzy w drużynie, a nie nieudaczników. Gramy gośćmi z łapanki (np. Jop), a potem się dziwimy, że brak sukcesów i tego rodzaju nieszczęscia. Co do Amiki - miło mi będzie jak wtopią bo będzie się można z nich pośmiać. Byłby to wyczyn podobny do naszego sprzed roku w dodatku podobnie jak u nas przed rokiem na własne życzenie (brak sensownych transferów).
Zresztą my też obecnie wręcz prosimy się o kolejną kompromitację (rozp... obrona) - jak ona nadejdzie to będzie płacz, że "pech" itp.
Ayala - naprawdę tak cenisz Smudę? Za co?