For_FuN_ napisał(a):

Ten Bulgarski stoper druzyny z Baku robi wrazenie...ostatnie lata regularnie wystepowal w Steaua'le, 6 wystepow w reprezentacji. Ciekawe ile placa w Azerbejdzanie? Wydaje mi sie, ze to sa kwoty zblizone do gornej polowki naszej tabeli.
Ilia Kandelaki ten tez ma ciekawe CV, byk podstawowym pilkarzem Sturmu, lewy obronca, reprezentant Gruzji.
Cos czuje, ze bedzie ciekawie dzisiaj .
edit. To pilkarze Wisly oddali MP, a nie Lech je wywalczyl...wystarczylo wygrac 2 ostatnie spotkanie z absolutnie najgorszymi druzynami w lidze. Pilkarze nie chcieli(bo jesli nie chce sie biegac w meczach z ogorkami, ktore maja decydujacy wplyw...) Mistrzostwa i takie sa fakty.
|
Uwazasz ze bramka na 10 sekund przed koncem ktora wpadla w takich okolicznosciach o jakich wszyscy wiemy, to , swiadczy o tym ze ie chcialo im sie biegać? Poprostu okropny pech, tym bardziej, ze sędziowie w tej kolejce zasędziowali przeciw Wisle... nie uzal nam bramki, i nieodgwizdal faulu w 2 kluczowych momentach w Chorzowie i dzis gralibysy byc moze w Baku... Takiego farta jak ma Amika to ja nie widzialem takiego doslownie nigdzie, mam nadzieje dzisiaj, ze ten ich farcik z konca sezonu dzis sie zemści, bo nawet sam zepsół juz jest ciezki jak na tą runde...