Wyświetl pojedynczy post
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2010, 09:41
KzG napisał(a):Wyświetl post
Panowie a nawet jeśli Wisła zajmie miejsce w środku tabeli to co przynajmniej mamy klub który to wytrzyma bo nikt nie ma chorych ambicji i nie podpisuje za wszelką cenę zawodników za kosmiczne jak na nasze warunki pieniądze. I co w przypadku problemów kto im te kontrakty zapłaci a tak ja wole żeby Wisła na następne 10 lat została silnym klubem z czołówki z twardymi podstawami który co roku będzie walczył o mistrzostwo a jeśli będą jakieś.

Odnośnie wzmocnień na już ja się pytam co by dał nawet bardzo dobry stoper kupiony 4 dni temu i tak poziom zgrania obrony był by taki sam a poza tym naprawde nie wiem jaki to miał by byc obrońca który by nagle zadecydował o zmianie stylu gry w kilka dni.

Pozdrawiam i zalecam powstrzymanie się od komentarzy przynajamniej do końca okienka.

Naprawdę w naszym kochanym klubie zaczyna się dziać dobrze.

Jesteś tu nowy więc taka rada na przyszłość. Skoro Wisła jest Twoim ukochanym klubem to nic nie zaszkodzi gdy użyjesz klawisza shift przy pisaniu pierwszej litery z nazwy tego klubu.

Co do transferów. Mam nadzieję że po przejściu Szawli dojdą jeszcze dwaj zawodnicy. Ciekawe jak wygląda sprawa z Milinkoviciem ? Pozyskanie w tym momencie doświadczonego środkowego obrońcy mogłoby być dobrym pomysłem. Doświadczenie i ogranie takiego zawodnika pozwoliłoby na szybsze zgranie z całym blokiem defensywnym.

PS

A gdzie są formuowe gwiazdy od transferów zbymak i maci0s ?
Ostatnio edytowane przez tomo : 13.07.2010 o godz. 09:44.
Odpowiedz cytując