KzG napisał(a):

Panowie a nawet jeśli Wisła zajmie miejsce w środku tabeli to co przynajmniej mamy klub który to wytrzyma bo nikt nie ma chorych ambicji i nie podpisuje za wszelką cenę zawodników za kosmiczne jak na nasze warunki pieniądze. I co w przypadku problemów kto im te kontrakty zapłaci a tak ja wole żeby Wisła na następne 10 lat została silnym klubem z czołówki z twardymi podstawami który co roku będzie walczył o mistrzostwo a jeśli będą jakieś.
Odnośnie wzmocnień na już ja się pytam co by dał nawet bardzo dobry stoper kupiony 4 dni temu i tak poziom zgrania obrony był by taki sam a poza tym naprawde nie wiem jaki to miał by byc obrońca który by nagle zadecydował o zmianie stylu gry w kilka dni.
Pozdrawiam i zalecam powstrzymanie się od komentarzy przynajamniej do końca okienka.
Naprawdę w naszym kochanym klubie zaczyna się dziać dobrze.
|
Jesteś tu nowy więc taka rada na przyszłość. Skoro Wisła jest Twoim ukochanym klubem to nic nie zaszkodzi gdy użyjesz klawisza shift przy pisaniu pierwszej litery z nazwy tego klubu.
Co do transferów. Mam nadzieję że po przejściu Szawli dojdą jeszcze dwaj zawodnicy. Ciekawe jak wygląda sprawa z Milinkoviciem ? Pozyskanie w tym momencie doświadczonego środkowego obrońcy mogłoby być dobrym pomysłem. Doświadczenie i ogranie takiego zawodnika pozwoliłoby na szybsze zgranie z całym blokiem defensywnym.
PS
A gdzie są formuowe gwiazdy od transferów zbymak i maci0s ?