arrosmay napisał(a):

Nie podbiegał? Wyszedłby sam na sam, a był na spalonym.
Hiszpania grał podobnie, a mimo wszystko była cały mundial oszczędzana przez sędziów. Bo za samo pyskowanie powinno dostać kilku żółtą kartkę (mówię tu w kontekście całego munidalu) a dostali chyba 1 - dosłownie JEDNĄ i to żółtą, gdzie Xabi jakiego Chilijczyka skosił równo z trawą.
Magowski: Zaślepiony nienawiścią? Bo co? Bo podaje trafne argumenty? Tyle ile razy Webb mylił się na korzyść Hiszpanów, to dokładnie tyle samo mylił się Ovrebo na korzyść Barcelony. Zresztą ten mecz Webba przypomniał mi o jeszcze jednym meczu Webba sprzed ok.2 lat kiedy sędziował mecz Man Utd - Tottenham wygrany przez Czerwone Diabły 5-2 bodajze. Wtedy popełnił podobne błędy i za karę został karnie przeniesiony do IV ligi angielskiej, ale ofc FIFA jeszcze go wynagrodzi pewnie. Nie wiem co za kretyn dysponujący chociażby Bussacą dysponuje do takiego ważnego meczu takiego kretyna.
|
Wyluzuj ziomek

Przy golu Iniesty nie ma mowy o spalonym, w żadnym momencie - tego jestem pewien. Co do sędziowania to jeśli Hiszpanie mieli dostac kartki za pyskowanie to co powiedziec o Holendrach? Robben biega przez pół boiska za sędzią, Sneijder cały czas ma pretensje, o faulach pozostałych graczy Oranje nie będę wspominał bo to każdy widział. Błędem sędziego było to że nie wyrzucił któregoś z graczy już w 1 połowie, wtedy by się może reszta ogarnęła. Aha, jeszcze co do tego że Iniesta powinien wyleciec z boiska: a czy nie zauważyliście że chwilę wcześniej mający żółtą kartkę na koncie Van Bommel przespacerował mu się po kostce? Można mówic różnie o tym meczu ale jedno nie podlega dyskusji - Holandia nie miała zamiaru grac ładnie w piłkę