St@chu napisał(a):

|
Dokładnie... Też mnie to fascynuje, czemu zawsze w takich sytuacjach przytacza się Wyborczą i TVN... Tak jakby krytyczne wypowiedzi nie pojawiały się w każdą środę w Polityce, czy np. TOK FM...
|
To oczywiste. GW i TVN są symbolami fałszowania rzeczywistości. Gdyby ktoś chciał wymieniać wszystkich, którzy chcąc się przypodobać naśladują trendy wyznaczone, musiałby wymienić wszystkie prywatne telewizje, większość prasy i cały batalion "artystów" typu Kora "ksiądz mnie zmuszał" Jackowska albo Andrzej "reżyser filmu Katyń" Wajda. Ich argument jest jeden. Skoro inteligentni, jak pisze w GW i podaje TVN, coś tam, a ja jestem też inteligentny to ja też coś tam. I niech mi ktoś powie złe słowo to zwyzywam niedouczonego buraka ze wsi bo z chamami inaczej nie można. Zgodnie z tą doktryną, wspominanie w jakikolwiek sposób katastrofy smoleńskiej to "kupczenie śmiercią" albo "wykorzystywanie tragedii". Nie ważne, że czarnych skrzynek które zgodnie z linia GW i TVN już siedem razy do Polski jechały dalej nie mamy

)).