Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2010, 08:16
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
w kadrze pil?
a czy ja wyzywam sie na Smudzie ze jest brzydki i nie powinien dlatego trenerowac Polski?
co ma do tego co on sobie ubzdural i co robi poza meczami, nikt Smudzie nie zaglada do domu nie patrzac co on robi z zona, Smuda wielki absytent sie znalazl drugi Krecina.. niech pije, cpa i uzywa sobie wiadomo gdzie, wazne jest to co prezentuje na boisko, a nikt mi nie wmowi ze Malecki jest ch,, pilkarzem, co wchodzil na ostatnie pare minut od razu jedna ze stron odzywala, i czasami brakowalo koncentracji / szczescia zawodnika przyjmujacego jego zagranie , a padla by bramka, a to wszystko w przeciagu 4 min
i to sie nazywa UPRZEDZENIE, bez wzgledu na wszystko! , trzyma te niedorajdy za przeproszeniem ze uspic sie idzie, Maly wejdzie i od razu sie cos rusza,

jasne, jasne, bo tam graja wszyscy duzo lepsi od zawodnikow grajacych w Wisle Krakow...
Brozki, Maleckie , Boguskie, bojcie sie. musicie wygryzc ze skladu tych, ktorych czesto wkrecacie jak kreta w ziemie podczas meczow w Ekstraklasie,
Uargumentowałem Ci wyżej dlaczego Ci piłkarze nie grają w kadrze Smudy. Paweł Brożek nie ma szans aby wygryźć takich zawodników jak Jelen czy Lewandowski. W tym sezonie był po prostu żenujący słaby. Grał zdecydowanie słabiej od Sobiecha i Nowaka.

Piotrek Brożek pokazał już w kadrze Leo że się po prostuj nie nadaje, dostał szanse od Smudy i zrobił ? Kompletnie niczym się nie odznaczył.
Boguski z przed kontuzji a Boguski po kontuzji to dwaj inni piłkarze.
Małecki umiejętnościami pasuje do kadry ale co z tego jak w głowie pusto. Zresztą co to za skrzydłowy który nie potrafi dośrodkować piłki w pełnym biegu.

Cytat:
Obaj Brożkowie również się nadają, bo nie czarujmy się - jest w Reprezentacji nędza i w ataku, i w obronie.
Dobry żart Lewandowski, Jeleń, Sobiech, Nowak. dwójka pierwszych jest zdecydowanie lepsza, dwaj ostatni mają przed sobą wieksze perspektywy dodatkowo w tym sezonie byli lepsi od Pawła.

Zresztą jak sens ma dyskusja o kadrze, Patryk Małecki jest, był i będzie idiotą. A to że Kaperczak i Smuda mają z nim problemy to nie przypadek.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 12.07.2010 o godz. 08:28.