wolfy napisał(a):

Żeby określić, czy Patryk ma problemy emocjonalne i z czego one wynikają, potrzebny jest:
|
Z czego to faktycznie nie jest temat dla nas, natomiast czy ma...no ma i to spore - niestety bo chyba zgodzisz się ze mną że Mały to jest taki człowiek którego z jednej strony można chwalić za tą jego prostolinijność i charakterność - z drugiej w****ia jego zachowanie strasznie i tym bardziej w****ia że każdy by chciał mieć w składzie kolesia który umie prosto kopnąć piłkę a do tego nie da sobie w kaszę dmuchać.
Tak po przemyśleniach myślę że Małemu trza dać szansę, natomiast kiepsko widzę to że on to wykorzysta.I tu też kamyczek do ogródka tych co go znają osobiście.Ja wiem że te teksty na stronie s.k.w.k to prywatna wojna z Kasperczakiem ale niestety chcąc czy nie chcąc - jest to gruba krzywda robiona Małeckiemu
Dziś pewnie mało kto ze strony stowarzyszenia to zrozumie ale za jakiś czas, gdy okaże się że Mały zrujnował sobie karierę, to może to dotrze że osoby które powinny służyć mu dobrą radą - tak na prawdę, poklepywaniem po plecach ,przyczyniły się do jego upadku.