Wyświetl pojedynczy post
-78-
Junior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2010, 22:59
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Niestety, drukarz Webb w akcji i wszystko jasne. To co ten facet odpieprzal w dogrywce, wola o pomste do nieba! 1)Akcja, z ktorej padla bramka poszla po jego bledzie, bo nie odgwizdal rzutu roznego dla Holendrow. Poza tym przy samej bramce 2)Iniesta byl chyba na spalonym przy pierwszej probie podanie i to reklamowali pomaranczowi. Nie mowie juz o 3)kartkach z pupy oraz wykluczeniu Heitingi...faul tak, ale nie zolta kartka. Nie wiem tez jakim cudem 4)Puyol dotrwal do konca zawodow, bo chlopak w sposob zapasniczy powala Robbena i nic. Szkoda, bo niesmak pozostanie. Hiszpania zostala przez sedziow doholowana5)(bledy w meczach z Paragwajem, Portugalia i Niemcami) do finalu i tutaj tez sedziowanie nienajlepsze. A Szpakowski, to chyba urodzil sie na polwyspie Iberyjskim, bo znowu stronniczy komentarz i niezdrowa podnieta.

P.S - Engel w studiu rozbraja...Hiszpanie najpiekniejsza pilka na tym Mundialu ? Rozwalil mnie ten tekst.
1)-?
2)-widziałeś dokładną powtórkę?
3)-kartki "z dupy"? cios w klatę Alonso(czerwień), znów seria fauli Van Bomella, kontrowersyjna sytuacja w polu karnym Holendrów i faul na Inieście(podobna sytuacja do tej z meczu LM-Arsenal-Barcelona, gdy faulowany był Fabregas, a druga kartka dla Heitingi jak najbardziej słuszna-mógł dostać czerwień bez wyciągania drugiej żółtej...
4)-dziwne, ja tam nie widziałem żeby jakos podpadł lub specjalnie się wyróżniał wśród wszystkich grających agresywnie dzisiaj zawodników.
5)-uważasz że nie było spalonego w meczu z Paragwajem?Ale to zostawmy./ Mecz z Niemcami? Gdzie i kiedy?/ Portugalia-tu chyba jednak pomyłka liniowego

PS: Lubański przeprosił za przejęzyczenia w jego relacjach z mundialu, czyli cały urok "tego zawodu" według Darka Sz. Dobre chłopaki!
Odpowiedz cytując