Wyświetl pojedynczy post
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2010, 20:38
westersyl napisał(a):Wyświetl post
picasso bredzisz i to strasznie. Nie trzeba znac szczegół negocjacji bo to wszystko powtarza się regularnie co okienko i tak od 5 lat. To managar chciał za dużo, to zawodnik chciał za dużo, to klub postawił zaporową cenę. To już jest żałosne, mamy braki w każdej formacji, dostajemy od takich ogrków jak Levadia, Carovia, Korona, Arka. Mamy problemy z wymieniem 5 podań na połowie przeciwnika. A co robią ludzie w klubie ? Sprzedają dwóch najlepszych zawodników i sciągaja emeryta Żurawskiego ( z całym szacunkiem). Ściąganie na testy poganiczy bydła, plażowiczów, poławiaczy pereł z Australi, mimo tego że mam do budżetu wpłynęło 5 mln euro jest po prostu kpiną wobec kibiców. Szczytem chamstwa jest usprawiedliwianie się na forum i uspokajanie kibiców, nie wspomnę już że naszych forumowych gwiazdach które według mnie są dziełem basałajowego marketingu.
Co nam powiedzą na koniec okienka ? Ja już wiem.
"W Polsce za drodzy, a zagranicą to już w ogóle skandal."
cieszę sie bardzo,że już teraz wiesz co powiedzą po zakończeniu okienka.
trudno też powiedzieć,że bredzę skoro nie oceniam wogóle transferów.ja oceniam tylko wypowiedź ludzi którzy przy transferach,rozmowach nie są obecni(chyba ,ze są-wtedy oczywiście przepraszam) a wypowiadaja się z taką pewnością na temat jakby sami na kontraktach skladali podpisy.powtórzę jeszcze raz.nie bronię zarządu,polityki transferowej,a chodzi mi tylko o to by pisać o czyms o czym sie wie.najczęściej jest tak,że komus się coś wydaje,cos sobie wymyśli i pisze ,że TAK JEST.tylko o to mi chodzi.nigdzie ni enapisałem,że dobrze,że odszedł ten czy inny zawodnik,albo ze przyszedł jakis szrot.to kto przyszedł tez dopiero bedzie mozna ocenić jak zacznie grać,a i tak nie koniecznie odrazu.
Ostatnio edytowane przez picasso : 11.07.2010 o godz. 20:48.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując