Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2010, 20:30
picasso napisał(a):Wyświetl post
chyba wielkimi literami trzeba pisać zebyś zrozumiał.nie bronie działaczy,tylko sie pytam czy znasz kulisy tego niedoszlego (jeszcze ?)transferu?jeżeli nie znasz,to dlaczego oceniasz działaczy?a jezeli wiesz jak było to rozumiem,że wiesz to od Basałaja,a może samego zawodnika lub jego menadżera.
poza tym to dictum ( jak pięknie to nazwałes) nie bylo skierowane bezpośrednio do Ciebie,ale rozumiem,że w mysl przysłowia o nożycach i stole...
picasso bredzisz i to strasznie. Nie trzeba znac szczegół negocjacji bo to wszystko powtarza się regularnie co okienko i tak od 5 lat. To managar chciał za dużo, to zawodnik chciał za dużo, to klub postawił zaporową cenę. To już jest żałosne, mamy braki w każdej formacji, dostajemy od takich ogrków jak Levadia, Carovia, Korona, Arka. Mamy problemy z wymieniem 5 podań na połowie przeciwnika. A co robią ludzie w klubie ? Sprzedają dwóch najlepszych zawodników i sciągaja emeryta Żurawskiego ( z całym szacunkiem). Na testy przyjeżdżają poganiacze bydła, plażowicze z Afrayki ,poławiacze pereł z Australii, mimo tego że do budżetu wpłynęło 5 mln euro. To jest po prostu kpiną wobec kibiców. Szczytem chamstwa jest usprawiedliwianie się na forum i uspokajanie kibiców, nie wspomnę już o naszych forumowych gwiazdach, które według mnie są dziełem basałajowego marketingu.
Co nam powiedzą na koniec okienka ? Ja już wiem.
"W Polsce za drodzy, a zagranicą to już w ogóle skandal."
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.07.2010 o godz. 20:33.
Odpowiedz cytując