Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2010, 19:49
picasso napisał(a):Wyświetl post
a jestes pewien,ze w tym przypadku tak nie było?nie bronię dzialaczy,ale czasem ktoś w dupie był,gówno widzial,ale wszystko wie i na wszystkim się zna.nie wiem jak bylo,to sie nie odzywam i nie komentuję.
Wiesz co, mnie jest brak słów na takie dictum. Gdzie byłem i co widziałem nie Twoja rzecz...

Skoro chcesz wierzyć, że wszyscy robią naszym działaczom na złość - Twoja rzecz. Tyle, że ich psim obowiązkiem jest przygotować tyle alternatyw, żeby mieli pole manewru. To jest ich praca.

Karherop napisał(a):Wyświetl post
Kasperczak jest gnida , bo powiedział mediom o odmowie gdy Małeckiego
To akurat był poważny błąd. Pomijając sfrustrowanych smarków produkujących się tu non stop na temat Patryka - jego głupie zachowanie jeszcze bardziej zaszkodziło wizerunkowi klubu. Teraz dziennikarzyny mają pożywkę, a Wisła po raz kolejny jawi się medialnie jako burdel na kółkach ( transfery, stadion, testy jakichś ofiar losu, a teraz jeszcze to).
Ogólnie mam pretensje do TWSD że z tym wyskoczyła. No, ale dużo wejść było, prawda?

Brutalna prawda - szeregowy kibic nie tylko nie musi, ale wręcz nie powinien wiedzieć zbyt wiele o tym co się dzieje w szatni. To tym bardziej nakręci różnych frustratów psując atmosferę wokół klubu. Kasperczak zachował się w tym względzie źle, zwłaszcza biorąc pod uwagę jak daleko są skłonni pójść nasi działacze, aby ukryć przed kibicami własną niekompetencję ( przecieki na forach internetowych, bezprecedensowe oświadczenie o tym, że transfery jednak będą )
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.07.2010 o godz. 19:58.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując