Wyświetl pojedynczy post
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2010, 17:18
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Najzabawniejsze jest to, ze jakies 90% procesów jakie wytoczyła mu spora ilość osób.... wygrał.

P.S. Tylko pewnie o tym w wyborczej nie napisal (a jak napisali to w swoim stylu: MACIEREWICZ TO ZŁODZIEJ na 1 stronie, a po roku na 37 stronie: MACIEREWICZ jednak nie okazał się ZŁODZIEJEM)i, a w TVN nie dali... Z TVN to się nawet nie dziwie, bo ITI przegrało z 5 procesów już.
Jakiś problem masz z tą wybiórczą i TVN? Ja nie mam problemu, bo gazet codziennych ostatnio nie czytuję, a telewizję tylko nocą, gdzie na TVN-ie lecą nocne konkursy.

Natomiast wiem, że Macierewicz to człowiek, który najpierw robi a później myśli. Może i jest autorytetem dla środowisk Naszego Dziennika i Gazety Polskiej, bo z tego co wiem często ma dla nich jakieś wykłady/konferencje, ale w polityce to on się nie sprawdził. Najlepszy przykład to rozwalenie wywiadu/kontrwywiadu, zatrudnienie w ich miejsce harcerzy i ludzi bez żadnego przygotowania do służby podczas gdy Polska bierze czynny udział w wojnach w Iraku i Afganistanie, a także w kilku innych operacjach na świecie. Poza tym ujawnia personalia osób, które pracowały w ostatnich latach w służbach specjalnych. I jak Polska ma być bezpiecznym państwem jeśli tacy ludzi rozwalają ten kraj od środka?