Nie porównujcie Kuby do Małego bo to dwie różne osoby ale trzeba przyznać, że po części klub jest od tego żeby wesprzeć młodego zawodnika, żeby "poprowadzić go za rękę" jeśli tego potrzebuje.
Spójrzmy choćby na Legię...czy nie starali się pomóc Grosickiemu w jego kłopotach z hazardem...? Starali się, wysłali go na "odwyk", próbowali pilnować, a gdy nie zdało to wszystko egzaminu wypożyczyli do zagranicznego klubu żeby mógł się odnaleźć w innym środowisku. Wracając do Małego, klub powinien zrobić wszystko żeby przetłumaczyć mu, że w taki sposób zmarnuje swoją szansę na karierę. Nie chcę zmyślać bo nie wiem co działo się w klubie w poprzednim sezonie ale nie oszukując się Małecki powinien być już po niejednej rozmowie z kimś odpowiedzialnym z Wisły bo jego zachowanie było naganne. Wyrzucenie z klubu czy zesłanie do rezerw będzie najgorszą z możliwych decyzji, Małeckiemu trzeba wytłumaczyć co powinien, a czego nie...bo najwidoczniej chłopak sam ma problemy z odróżnieniem dobra od zła.
Pablo84 napisał(a):

|
Piszesz że nie czeka 10 Stiliców w kolejce, A pokaz mi w Polskiej lidze teraz choćby Jednego Stilica.
|
Jest w naszej lidze taki jeden Stilic, a nazywa się Semir Stilic

a tak na serio to kimś w rodzaju polskiego Stilicia jest choćby Adrian Mierzejewski z Polonii Warszawa.
Żeby nie off topować, ciekaw jestem co z Kemy'm bo wydaje się ciekawym zawodnikiem i może stanowić poważne wzmocnienie.