Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2010, 22:01
qqq123 napisał(a):Wyświetl post
Oczywiscie, ze nic nam nie daje awans na 21 czy nawet 19 pozycje. Poza tym, ze mozliwe jest iz polskie zespoły nie beda musialy rozpoczynać grać w 1 rundzie El.LE ( jak teraz Ruch ) i zaczynać ligi na poczatku lipca. Po awansie na powiedzmy 21 miejsce może bedziemy zaczynać od II rundy El.LE albo nawet od III. I tak najwazniejsze to CO SEZON grac dobrze w pucharach. Co roku przydałoby sie miec 2 druzyny w fazie grupowej LE lub 1 w LM i 1 w LE I wtedy systematycznie bedziemy sie piac w góre i moze za 4-5 lat bedzie miec 2 druzyny w EL.LM
Pomarzyć można

Ja mam nadzieję że w tym roku zdobędziemy te 2,5 - 3 punkty na kraj i dobrze będzie. I tak co roku i za 3 lata można myslec o awansie na wyższe pozycje w rankingu. A nóż widelec uda się Wiśle trafić w 4. rundzie na BATE czy Dundee i może się uda czmychnąć do fazy grupowej.
Coś mi mowi że Leszek sobie nie poradzi z Interem. Z jednej strony byłoby mniej punktów a z drugiej dostaliby to co im się należy (bo im się jak co roku należy wszystko).
A Wisła zakładając plan minimum 1,5 pkt za 4. rundę + powiedzmy te 0,5 pkt z rankingu i będziemy mieli te 10 pkt za rok
Ale jak to mówią chcieć mozna