WioReXXX napisał(a):

Jestem NIESAMOWICIE zdenerwowany reakcją niektórych kibiców jeżeli chodzi o Małeckiego.
JAKIE ZNACZENIE MA DO CHOLERY JASNEJ TO CZY JEST LEPSZY/GORSZY od Łobo? u chodzi o jego zachowanie- skandaliczne, głupie, poniżej jakiegokolwiek poziomu. Co ma do tego aspekt sportowy? WIELE RAZY było mówione tutaj na forum o tym, że zarząd nie dba o WIZERUNEK klubu. Więc jak będzie wyglądał nasz Klub, jeżeli zamieciemyy sprawę pod dywan i będziemy udawać, że nic się nie stało? Kolejna sprawa- morale i wychowywanie zawodników. Co z autorytetem klubu, trenera, jeżeli puścimy tę sprawę płazem? Sprawa ta dotyczy również innych aspektów funcjonowania klubu. Ilu młodych zawodników powie- będe kolejnym Małeckim, mam kolegów, trenera i klub w dupie?
Być może niezdyskfalifikowanie Małeckiego do gry w tym klubie da jakieś doczesne zyski(choć mam co dotego wątpliwości- jak również pozsiadam wątpliwości co do jakości i wpływu gry Maleckiego). Jednak późniejsze skutki, patrząc w przyszłość, bedą wręcz KATASTROFALNE dla dalszego funkcjonowania Wisły.
Pamiętajcie Koledzy i Koleżanki, że nie rozmawiamy o poziomie gry Małeckiego. To sprawa dyskusyjna. Tu chodzi o coś zdecydowanie ważniejszego.
Jak dla mnie - wystawienie na listę transferową z wysoką kwotą odstępnego, zesłanie na pól roku do ME (z opcją przedłuzenia oczywiście) i kara finansowa.
|
w 100 procentach sie podpisuje pod tymi slowami .Uwazam tez, ze w przypadku Patryka blad zostal popelniony duzo wczesniej i juz wczesniej nalezalo mu przytrzec nosa,lecz chyba nie mial kto tego zrobic.
Te wieczne pretensje do kolegow z druzyny doprowadzaja mnie (przed telewizorem) do szalu, a co dopiero wspolgraczy.