Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2010, 00:27
kot napisał(a):Wyświetl post
Trzeba z anielską cierpliwością, wyjaśniać niektórym nawiedzonym kibicom, że większym przestępstwem jest branie udziału w korupcji swojego klubu, nawet za młodu, jak w przypadku Łobodzińskiego, niż uczciwie wywalczenie swojego na boisku a potem w składzie drużyny, jak zrobił to Małecki w Wiśle, lecz i tak nie przekonał trenera i w związku z tym się poddał, jak każdy młody i ambitny człowiek, który niesłusznie został odtrącony.. Gdyby była konkurencja i Małecki ją przegrał z zakupionym i lepszym piłkarzem, to nie było by obecnie żadnej dyskusji w sprawie walki Małeckiego o skład z gorszym od niego Łobodzińskim ( o czym świadczą statystyki meczowe ). Widać Heniek potrafił walczyć o Kalu, jak o syna a Patryka natychmiast wydał pod sąd klubowy, uważając go widocznie, za trędowatego tak piłkarsko, jak i życiowo, z czy ja się nie zgadzam.
****a nawet spokojnie człowiek nie może wziąć sobie kilku miesięcy wolnego od forum
O CZYM TY CHŁOPIE PISZESZ? - jakie odtrącenie?
Małecki zagrał we wszystkich meczach za kadencji Kasperczaka
W 11 meczach wyszedł w pierwszym składzie - tylko 2 razy zszedł przed końcem, raz na 8 minut, raz na 16
W sparringach też wychodził w pierwszym składzie - To był pierwszy mecz gdzie jaśnie pan Małecki musiał chwilę poczekać - PIERWSZY

Więc o czym my tu ****a mówimy?o jakim odtrąceniu?jakiej nieuczciwości?
Jak koleś odpierdala takie rzeczy bo w sparingu ma wejść od 46 minucie - RAZ - to co będzie dalej?Terror?Przyjdzie do szatni i powie Kasperczakowi - kim ty ****a jesteś pedale by mnie na ławce sadzać..?
Takim dyshonorem było wejść w 46 minucie z Jirsakiem i Boguskim i pokazać się z dobrej strony?Oczywiście , bo jaśnie pan nie godzien czekać na zagranie sparringu.Lżenie swoich kolegów nie wystarcza, to trza upokorzyć trenera bo ja tu rządzę.

I zgadzam się w 100% z wolfym - brak konkurencji rodzi patologie - właśnie taką patologie że gościowi wydaje się że będzie bezkarny(bo co oni mi zrobią jak jestem jednym z lepszych a na dłuższą metę to tylko stracą bo nie ma kto grać)

pozdrawiam i już definitywnie koniec tematu dla mnie - jak ktoś nie zrozumiał to trudno.
Odpowiedz cytując