Wyświetl pojedynczy post
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2010, 00:03
Forza napisał(a):Wyświetl post
No tylko teraz jest pytanie czy to jest subiektywne czy obiektywne i teraz czy subiektywne/obiektywne wg Ciebie czy subiektywne/obiektywne wg zarządu i sztabu trenerskiego.
Obiektywnie jako osoba postronna, subiektywnie jako ja.

Na mecze MESy chodzę dosyć regularnie. Generalnie dla mnie wniosek jest prosty- jeśli Wisła kończy rozgrywki w MESie na żałosnym ósmym miejscu, to znak że nie ma jakiegokolwiek zaplecza młodych graczy.

Rocznik '88 (Jarosiński), rocznik '89 (np Cygal, Jeleń, Batko) powinni zajmować miejsce w szerokim składzie pierwszej drużyny. Na prawdę, umiejętnościami nie grzeszą.

Jeśli któryś z nich zagrzeje we Wiśle miejsce na stałe, odszczekam to tu na forum Jednak jak dla mnie dużo bardziej prawdopodobne jest lądowanie człowieka na Marsie czy ponownie na Księżycu.

To jest smutne i sam na tym ubolewam. Ale wszyscy wiedzą że na talenty trzeba czekać długie lata, wychowywać w jak najlepszy sposób piłkarzy od poziomu żaków, i potrzebna jest oczywiście bogata baza treningowa.

Jończyk to inna bajka. Sam chciał odejść do Sandecji, albowiem tam zabawiał jego mentor.

Forza napisał(a):Wyświetl post
Szawale to tez poziom naszej 2giej ligi takze nie demonizujmy - ale tutaj mlodzicy maja wlasnie sens
Levadię mieliśmy "wziąć z rozpędu"

Spokojnej nocy,
z Wiślackim pozdrowieniem
Ostatnio edytowane przez michu-k : 10.07.2010 o godz. 00:10.
Odpowiedz cytując