Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2010, 23:58
Trzeba z anielską cierpliwością, wyjaśniać niektórym nawiedzonym kibicom, że większym przestępstwem jest branie udziału w korupcji swojego klubu, nawet za młodu, jak w przypadku Łobodzińskiego, niż uczciwie wywalczenie swojego na boisku a potem w składzie drużyny, jak zrobił to Małecki w Wiśle, lecz i tak nie przekonał trenera i w związku z tym się poddał, jak każdy młody i ambitny człowiek, który niesłusznie został odtrącony. Wolfy to przy mnie wręcz kulturalny człowiek, gdyż ja nie mam żadnego szacunku dla piłkarskich koruptorów i nieudaczników w jednym oraz do nawiedzonych jego obrońców i to jeszcze posądzających wolfiego o coś, co sami czynią wobec niego. Żeby kogoś zabolało jądro, to choć jedno musi on wogóle mieć, jak powiedział psycholog do eunucha, żeby zacytować tu dawny dowcip Kasperczaka o krytykach i podsumować krytykę wobec wolfy czy Małeckiego.

Pamiętam, jak stary Cleber przeciwstawił się trenerowi ze zmianą pozycji jego gry, pod groźbą odejscia z Wisły i jakoś nikt go nie karał a on dziś jest przykładem dla wszystkich Wiślaków, że można kompetentnie grać dla Wisły, prawie po kosztach życia, na co nie stać było i chyba raczej nie będzie, nikogo innego z piłkarzy Wisły, bo do takich czynów, trzeba mieć odpowiedni charakter.

No i wreszcie wracam do tematu, który jakoś umknął wszystkim z wypowiedzi wolfy, czyli do transferów i polityki klubu w tej sprawie. Mowiłem i mówię to samo co wolfy czy Markus. Gdyby była konkurencja i Małecki ją przegrał z zakupionym i lepszym piłkarzem, to nie było by obecnie żadnej dyskusji w sprawie walki Małeckiego o skład z gorszym od niego Łobodzińskim ( o czym świadczą statystyki meczowe ). Widać Heniek potrafił walczyć o Kalu, jak o syna a Patryka natychmiast wydał pod sąd klubowy, uważając go widocznie, za trędowatego tak piłkarsko, jak i życiowo, z czym ja się nie zgadzam, patrząc na piłkarski wybór Kasperczaka czyli na Łobodzińskiego.

EDYT.

raindog - w ostatnich dwóch sezonach Małecki był piłkarzem lepszym od Łobodzińskiego, o czym świadczą statystyki meczowe ( bramki i asysty ), no ale Ciebie statstyki nie muszą przekonywać i kilka meczów Łobodzińskiego bez kompromitacji, może być podstawą dla Ciebie, aby za ostatnie 3 lata, uważać Łobodzińskiego za lepszego od Kosy czy Małego. Cóż, taki urok demokracji.

Edyt II

For_Fun_ -

zgłoś się do sędziego, prowadzacego sprawę Łobodzińskiego, który jednoznacznie i publicznie nazwał postawę Łobodzińskiego, jako świadomą przestępstwa korupcji. Do korupcji przyznał się sam Łobodziński, zeznając na swoją obronę, że robił to nieświadomie, co sędzia wyśmiał, gdyż Łobodziński był pełnoletnim człowiekiem, gdy podpisywał listy ze składkami na sedziów. Przepraszam moderatorów za off top, ale For_Fan_ mnie rozwalił swoją apologią Łobodzińskiego i straszeniem mnie sądami. Mniemam, ze jeśli nie podał sędziego do sądu za jego wypowiedź, to i mnie także nie poda i nawet wiem dlaczego .

Edyt III

For_Fun_

Jeśli twierdzisz, że jesteś z branży np. prokuratorskiej, to powinno Ci być łatwiej z zaciągnięciem informacji sądowych, typu wyciąg z akt sprawy a potem podyskutujemy O.K ?. A co do Wojtka, to zapytaj go sam przy najbliższej okazji, czy przyznał się do podpisywania tych list sędziowskich czy też nie i także pochwal się odpowiedzią i skonfrontujemy to wtedy z rzeczywistoscią prawną w tej sprawie O.K. ?.
Ostatnio edytowane przez kot : 10.07.2010 o godz. 01:12.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując