Angmir napisał(a):

Odpuśc takich ludzi jest znacznie więcej jakis 80% społeczeństwa niestety.
#^$ z tego że Wojtek naprawdę jest czołowym polskim prawoskrzydłowym, z naprawdę dobrą wrzutką, fajnym strzałem i dobrą techniką (ok brak mu dynamiki, ale nie każdy skrzydłowy jest sprinterem- przykład Gigs). Ba w wielu meczach rundy wiosennej był wręcz najlepszym piłkarzem ofensywnym w zespole najbardziej ciągnącym grę mimo że ta się nie układała. Naprawdę niepojmuję jak ludzie mogą tak naskakiwać na Wojtka - banda szyderców bez szkoły.
Niestety zawsze musza mieć jakiegoś kozła ofiarnego - jak nie brożek x lat temu, to potem Ćwielong, Zieńczuk, Cantoro, Jop, Pawełek itd. - Wszystko dobrzy piłkarze - wszyscy w tej chwili byli by dla Wisły dużymi wzmocnieniami. Ale taki jest kibic w Polsce niestety - gówno się zna a szczeka.
I oszczędźcie proszę kolejnych pyskówek o tym jak to jestem ślepy/niedorozwiniety/zboczony żeby bronić naszego zawodnika. Oszczędźcie kolejnych 200 postów wyśmiewającego Łobodzińskiego i jego "słabe wrzutki z pod kolana". Nie piszę tego żeby wyperswadowac wam że się mylicie - wiem że to na darmo. Piszę do tej garstki bez klapek na oczach którzy potrafią docenić piłkarza nawet w trudnych momentach, a przynajmniej potrafią uszanować piłkarzy swojego klubu. Niech wiedzą że nie są jednyni że to nie oni oszaleli zachowując trochę kultury i zdrowego rozsądku.
Na koniec chciałem napisać jeszcze:
DZIĘKI WOJTEK ZA ZAANGARZOWANIE W MECZACH, ĆWICZ DALEJ I TRENUJ NIE ZWAŻAJ NA UJADANIE PSÓW, SĄ KIBICE KTÓRZY SIĘ SZANUJĄ I DOCENIAJĄ, TAK JAK POTRAFIA CIĘ DOCENIĆ TRENERZY I WSZYSCY CI KTÓRZY NAPRAWDĘ ZNAJĄ SIĘ NA PIŁCE. NIE MUSISZ NIC NIKOMU UDOWADNIAC, GRAJ SWOJE - NIE WAZNE CZY DOCENI CIE STADO BARANOW, JA BEDE OKLASKIWAL TWOJE KADZE UDANE ZAGRANIE
|
Wiesz tu już nie chodzi o to kto jaką ma umiejętnośc, kto jaką posiada zdolnośc czy ten ma szybkosc czy strzał czy tamten dośrodkowanie czy jest agresywny. To wszystko poza boiskiem jest warte 0 (ZERO) W prawdziwym życiu liczy się coś jeszcze. Sory ale jeśli ktoś kogoś porównuje do kosza na śmieci i to obojętnie jaki ten kosz na śmieci prezentuje poziom na murawie, jeśli ktoś taki potem chce przekazac jakies wartosci swoim potomkom to ja nie mam wiecej pytań.