Wyświetl pojedynczy post
TSW06
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2010, 20:52
kibicwisły1906;931823[B napisał(a):
]Jeżeli odpadniemy z Litwinam[/B]i rzecz jasna transferów nie będzie - nie chcę dorabiać teorii spiskowych ale czy nie o to czasem chodzi naszym władzą dzięki temu będą mieli koronny argument przeciwko wzmacnianiu drużyny - na Litwę jedziemy z dwoma nominalnymi środkowymi obrońcami - emerytem i spadkowiczem z Ekstraklasy i tak ma wyglądać budowa drużyny... Po sprzedaży podstawowych obrońców powinno przyjść 3-4 środkowych obrońców nikt nie liczy na Kowalskiego i Clebera, który za moment kończy karierę i co najwyżej mógłby zostać rezerwowym...

Jakby miały być wzmocnienia nie testowalibyśmy tylu zawodników nie najwyższej próby.....

Mogę się założyć że do 22 lipca żadnego transferu gotówkowego nie będzie...
Levadia wam strasznie zakrzywiła rzeczywistość panowie. rozumiem nie należy lekceważyć przeciwnika, ale sory - Szawle nawet z kulawym Cleberem powinniśmy wciągnąć nosem. jeśli w rewanżu będzie remis bądź 1-0 dla nas to będę bardzo zaskoczony. http://www.fcsiauliai.lt/lt/komanda macie tu kadrę Szawle i powiedzcie mi który z tych zawodników równa się Nikicie Andriejewowi czy Sandro Puriemu z pamiętnych meczów?
2. Levadia to potentat w Estonii, a Szawle jest 7 w lidze Litewskiej. uspokójcie się i sory za OT
Pozdrowienia z Częstochowy!!
"Żyjesz w kraju w którym wszyscy chcą cię zrobić w chuja..
."
Odpowiedz cytując