kibicwisły1906;931823[B napisał(a):
]Jeżeli odpadniemy z Litwinam[/B]i rzecz jasna transferów nie będzie - nie chcę dorabiać teorii spiskowych ale czy nie o to czasem chodzi naszym władzą dzięki temu będą mieli koronny argument przeciwko wzmacnianiu drużyny - na Litwę jedziemy z dwoma nominalnymi środkowymi obrońcami - emerytem i spadkowiczem z Ekstraklasy i tak ma wyglądać budowa drużyny... Po sprzedaży podstawowych obrońców powinno przyjść 3-4 środkowych obrońców nikt nie liczy na Kowalskiego i Clebera, który za moment kończy karierę i co najwyżej mógłby zostać rezerwowym...
Jakby miały być wzmocnienia nie testowalibyśmy tylu zawodników nie najwyższej próby.....
Mogę się założyć że do 22 lipca żadnego transferu gotówkowego nie będzie...
|
Levadia wam strasznie zakrzywiła rzeczywistość panowie. rozumiem nie należy lekceważyć przeciwnika, ale sory - Szawle nawet z kulawym Cleberem powinniśmy wciągnąć nosem. jeśli w rewanżu będzie remis bądź 1-0 dla nas to będę bardzo zaskoczony.
http://www.fcsiauliai.lt/lt/komanda macie tu kadrę Szawle i powiedzcie mi który z tych zawodników równa się Nikicie Andriejewowi czy Sandro Puriemu z pamiętnych meczów?
2. Levadia to potentat w Estonii, a Szawle jest 7 w lidze Litewskiej. uspokójcie się i sory za OT