Wyświetl pojedynczy post
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2010, 20:17
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Weź przeczytaj mój post kilka stron wcześniej
(Napisałem tam że Małecki karę ponieść musi a trener ma zawsze rację w takich sytuacjach i nic nie usprawiedliwia zachowania Małego)

To jest natomiast polemika z argumentem że jest cienki jako piłkarz. Owszem jest cienki w porównaniu z Uche czy Kosowski ale nie z obecnym składem. To że jest dobrym piłkarzem nie znaczy że może się tak zachowywać. Jedno z drugiego nie wynika w moich postach!

Co nie zmienia faktu że karę ponieść musi za swoje zachowanie! Jaką? To już kwestia Zarządu i trenera. Nie 1 rok w ME bo to niczemu nie służy ale musi być wychowawcza.

Po prostu to są 2 różne rzeczy
- jego gra (ważna postać zespołu)
- zachowanie - siano w głowie (niestety)
Masz rację, nie zauważyłem posta wcześniej.
Pytanie tylko, co uważasz za wychowawczą karę: http://karne.pl/kary.html ?
Bo moim zdaniem wychowawcza kara będzie na tyle lekka, że Pan Małecki ją zleje i tylko obrazi się jeszcze bardziej. Sądzę też, że to, co robi Małecki, przekłada się negatywnie na atmosferę w zespole, a co za tym idzie, na żądzę walki na boisku poszczególnych piłkarzy, nie wspominając o tworzeniu DRUŻYNY. Zespołu, w którym jeden za drugiego wskoczyłby w ogień i gdzie jeden drugiego wspierałby na boisku i pomagał mu. Dlatego też uważam, że nawet pozbycie się Małeckiego nie byłoby aż takim problemem, jakim Ty go widzisz obecnie. Jeśli wyślą go do ME, i tak nie będzie grał w pierwszej kadrze. Dla zespołu efekt taki sam. A po wysłaniu go w diabły każdy się zastanowi głęboko, zanim odmówi wyjścia na murawę. Poza tym uważam, że atmosfera między zawodnikami się poprawi. Może nie ekstremalnie, ale zawsze w jakimś stopniu, niż gdyby mieli patrzeć na Małeckiego śmiejącego im się w twarz, bo przecież oni nie wiedzą, "kim on ****a jest"
Powód: myśl
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 06.03.2015 o godz. 13:49.
Odpowiedz cytując