Wyświetl pojedynczy post
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2010, 19:29
Małecki się zdenerwował bo trener posadził go na ławce a w pierwszym składzie zagrali testowani.
Małecki ma pretnsje bo na testy przyjeżdzają cieniasy którzy mu odbierają miejsce. A że on sie od tych testowanych czuje 2 razy lepszy to mamy problem.
W wywiadzie Pawełek też powiedział że na zgrupowanie przyjeżdza 3 bramkarzy na testy, rozgrywane są 4 sparingi to on gra jeden mecz. I jak on w takich warunkach ma się przygotować do sezonu.

Więc wydaje mi się że w drużynie jest bunt przeciwko testowaniu jakiś słabych zawodników. Ktos z zewnątrz kto nie jest w temacie może pomyśleć że zawodnik z nikąd posadził na ławce Małeckiego. I teraz taki Małecki się przeciwko takiemu traktowaniu buntuje.

Nie usprawiediliwiam zawodnika , poprostu mam takie wrażenie że coś złego dzieje się w drużynie.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując